Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire adtok a külsőtökre? Mennyit foglalkoztok vele? Mit csináltok, a külsőtök érdekében? Kort is írjatok!
Én is sokat foglalkozok mert erős a konkurencia,de a barátod már nagyon túlzás.
Az izommutogatás,ékszerek,elszàlltság már nrm normális.
Napi tisztálkodás, hetente 3-4 alkalommal fegyencedzés futással, csak hogy valamilyen szinten formában maradjak (nem vagyok valami izmos, nem járok konditerembe, vagy ilyesmi), ruhát akkor veszek, ha már elkopott, vagy elhasználódott a régi, parfümöt, dezodort használok, de nem viszem túlzásba, a hajamat másfél-, kéthavonta levágatom rövidre és ennyi, mást nem szoktam tenni.
21/F
szerintem nem normális.én nőként nem látom annak, egy nőnél sem,nem még egy férfinál..
a párom nevében tudok nyilatkozni. neki a fog és bőrápolás a mániája, vannak kencéi, meg 80féle szájvíz, de végülis,ha így egyszerűen össze akarom szedni, akkor: rendszeres tisztálkodáson kívül testápolózza magát a száraz területeken, kézkrémet,arckrémet használ, meg a szájvizek vagy mik...és így nem is tünik olyan durvának.
Mr Busta - páva dal
Ez valamiért divat lett, csak nem mindenki akar tökéletes lenni... még... A muter azt mondta erre, hogy a sok vegyszertől van, a fiúkból lassan lány lesz :-/ A South Park egy része a metró szexualitast figurazta és ott az volt, hogy a nők kezdtek panaszkodni... szerintem ez elég komoly, de remélem gyorsan lesz valami normál divat. Egy férfi férfias legyen ne valami páva... szerintem...
Szerintem ez már nagyon undorító , olyan ,mintha egy nő mellett lennék,sőt a nők nem foglalkoznak ennyit magukkal...számomra nagyon visszataszító ez a viselkedés.
meg ezek a v nyakú pólók ,szűk atléták stb. hányingerem van,de tényleg,egy meleg megirigyelné.. hiba mondom neki,ekkor felháborodik,hogy mit merészelek mondani,meg hogy ez nincs így,ez alapvető igényesség.
Mit csinálok a külsőm érdekében? Mármint, hogy másoknak is elfogadható legyen a látvány? Elég messzire megyek tőle, vagy lekapcsolom a villanyt. :D Ez a két dolog piszok jól áll nekem, a távolság meg a sötétség. :)))
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!