Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz kapcsolatom vagy mi van?
Figyelt kérdés
Tudom, előttem az élet, fiatal vagyok... de már annyira vágyom egy kapcsolatra. Sosem volt még barátom, ebben az évben csókolóztam először. Nem hinném, hogy csúnya vagyok, vagy rossz ember, hogy ne lehetne végre nekem is. Van egy fiú, akinek tetszem és ő is nekem, el is mondta, hogy nagyon vonzódik hozzám, viszont barátnője van. Úgy érzem teljesen belehabarodtam, de nyilván ez így nem jó... Voltam már többször is szerelem közeli állapotban, de sosem éreztem azt, hogy esetleg kölcsönösen kedvelnének. Most viszont itt lenne a lehetőség, erre nem lehet... ajj :/ 18/L2013. okt. 14. 20:53
2/10 anonim válasza:
Ahogy elolvastam a kérdést inkább a "mi van"!
3/10 anonim válasza:
itt vagyok, írj, bárhol vagy repülök..most rögtön..
hosszútávú, rövidtávú nekem mindkettő jó...na?
4/10 BlackSword válasza:
hát ha itt rinyálsz, akkor biztos nem...
5/10 anonim válasza:
Ismerkedést, képet, beszélgetést kérek szépen alássan kiskegyedtől! Aztán majmöglássuk'. :)
6/10 A kérdező kommentje:
a netes ismerkedés nem az én műfajom.. csak muszáj volt leírnom
2013. okt. 14. 20:58
8/10 anonim válasza:
Tényleg nem volt muszáj. Nekem sem a műfajom, de ha valamit ki sem próbálsz, akkor ne mondd utána, hogy az rossz.
9/10 anonim válasza:
Nemcsak a legjóképűbb pasikat kéne észrevenned, mert ők jó eséllyel foglaltak, ahogy a példa is mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!