Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sos 15 éves vagyok, holnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos 15 éves vagyok, holnap megyek/viszenek nögyóygászhoz, megtudja állapítani mióta nem vagyok szűz? Bövebb infó lent.

Figyelt kérdés
Szóval nem kioktatást kérek,tudom korán kezdtem,de a lényeg az,hogy 1 éve nem vagyok szűz.Anyám persze nem tudta,most jött rá végül bevallottam neki,hogy már tényleg nem vagyok az,de azt hazudtam,hogy csak 1 hete nem.Most elvisz nögyóygászhoz vizsgálatra.Kérdésem megtudja állapitani a nögyóygász ,hogy a vizsgálatból,hogy mióta nem vagyok szüz?Tud idöpontot mondani??Fontos lenne.Köszönöm szépen.
2009. nov. 10. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha egyedűl mész be az orvoshoz akkor meg sem fogja tudni hogy szűz vagy-e még (hacsak nem mondtad még el neki) mert az orvost köti az Orvosi titoktartás. Ő nem mondhat el anyádnak semmit.
2009. nov. 11. 19:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok sajnos már mind1 köszönöm mindenkinek....kiderült bejött anyám beengedték...és az orvos megmondta,hogy nem friss a szüzhártya.Szóval a kérédsemre a válasz megtudja állpitani.
2009. nov. 12. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!