Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos 15 éves vagyok, holnap megyek/viszenek nögyóygászhoz, megtudja állapítani mióta nem vagyok szűz? Bövebb infó lent.

persze,napra pontosan megmondja.
dehogy is,honnan tudná?

Nyugi, nem tudja... nem kéne így kifikázni a kérdést.
Szóval, nem tudja megmondani. Szerintem nem kezdted korán,én is ekkor kezdtem,... meg átlagban mindenki.

Biztosan nem tudja megállapítani és nem is fog ezzel foglalkozni, hacsak anyukád nem kérdez rá.
Egyébként mért visz el orvoshoz, fél, hogy hátha terhes vagy?

19:58 Hát azt azért nem modnanám, hogy átlagban mindenki 14 évesen kezdi...
Kérdező A nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy mikor vesztetted el a szüzességedet.
De azt nem értem, hogy miért jobb (serinted) anyukádnak, hogy azt hiszi egy hete veszítetted el a szüzességedet, amikor most saját bevallásod szerint nincs senkid, ellenben egy éve volt, amikor a dolog történt.
*Nem tudom, én nem örülnék neki, ha a lányom első szexuális élménye olyan partnerrel történne, akivel nincs egyébként kapcsolata.* Az, hogy 14 vagy 15 az már szerintem mindegy lenne neki, csak jobb érzés lenne számára, ha tudná, hogy legalább olyan emberrel történt, aki iránt éreztél valamit (netán ő is ismeri).
Remélem érted az álláspontomat, és nem akartalak kioktatni vagy ilyesmi, csak azért szerintem anyukád megérdemli az igazat. :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!