Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom volt nöje bejelölt face-n ismerösnek. Ti visszaigazolnátok?
hmmm legyėl magabisztos , fogadd el , de nem jó bizni a pasikban, ezt elfelejtheted, majd nehogy a szemeid lássa a valóságot, mi nök sem vagyunk szentek, de a fėrfiak is tudnak 5-6 növel társalogni
pėldául ha a párom megnėzi a nöket,olyan hisztėrát csapok, Mert en soha nem fogok bizni,eleget átvertek, sok szeget szegeztek már belėm, elegem Volt.....
En vissza jelolnem...
De lehet en vagyok a buta!
En minden normalis exemmel tartom a kapcsolatot es beszelgetunk, sajat csaladjainkrol beszelunk... Nincs min utalkozni a multat lezartuk! Emberileg szeretem oket mert mind hozzatettek jot es rosszat is a multamhoz, ha valahol talalkozok vkivel puszi-puszi helo mizu stb... Nincs veluk bajom! Es az se zavar ha a Parom felkoszonti oket, ismerosnek fogadja el stb stb stb...
Felnottek vagyunk, ha valaki utalkozik haragszik ott meg vannak erzelmek!
Es bllond leszek a feltekenysegi hiszteriammal masra a figyelmet felhivni!
Tudom, hogy alapvetoen se a no se a ferfi nem huseges, de nem gondolnam hogy osszejarnak a hatam mogott azert mert xy.be mert jelolni... Annak kicsit tobb jele van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!