Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha titeket egy lány ismerősnek jelöl fb-on, mire asszociáltok?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel majáliskor találkoztam, nem sokat beszélgettünk, de nagyon szimpatikus, viszont én elég zárkózott és csendes lány vagyok, fiúm sem volt még, félek attól, hogy mit fog utána gondolni rólam.
lány/20
2013. máj. 4. 13:10
1/11 anonim válasza:
Talán arra, hogy ismerjük egymást valahonnan...
2/11 anonim válasza:
itt az ideje, hogy pasizz. :) ne félj, annyira rossz úgysem lehet..aztán..lehet, hogy nagyon jó vége lesz :)
3/11 anonim válasza:
Mitől félsz? Az ismerkedéstől? Ha zárkozott vagy,maradj is az! 20 évesen semmi tapasztalat,és nem is vágysz rá? És mit fog gondolni szerinted?? Hogy egy büdös ribanc vagy mert tetszik Neked,vagy ismerkedni akarsz! Ajjjj már ne csináld már,falusi vagy mi? De végül is ha Neked igy jó,akkor csak üljél otthon!
4/11 A kérdező kommentje:
Azért nem kellett volna így lehordani... :(
2013. máj. 4. 13:16
5/11 anonim válasza:
szerintem nem lettél lehordva, egyszerűen ez csak az igazság.. naa..ne félj már :)
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan jelöld be :) ha meg nem tetszel neki, hopp mi van akkor? Felállsz és minden megy tovább. Én bejelöltem már srácot, írtam neki, de azóta se ír nekem vissza. Legalább annyit írhatna hogy "mukk" :D
8/11 anonim válasza:
3 ismét.
Valóban nem lehordtalak,de tényleg így gondolom,és azért is fogalmaztam így, hogy végre szállj már magadba,és tudd,hogy mit akarsz! Otthon ülni a kis székedben,vagy ismerkedni,barátkozzni! Te választasz!
Egyébként elnézést ha megbántottalak,nem volt szándékomban.
9/11 anonim válasza:
teljesen egyetértek még a sítlussal is ,mert legalább magába száll
10/11 anonim válasza:
teljesen egyetértek még a sítlussal is ,mert legalább magába száll
stílussal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!