Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha titeket egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha titeket egy lány ismerősnek jelöl fb-on, mire asszociáltok?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel majáliskor találkoztam, nem sokat beszélgettünk, de nagyon szimpatikus, viszont én elég zárkózott és csendes lány vagyok, fiúm sem volt még, félek attól, hogy mit fog utána gondolni rólam.

lány/20

2013. máj. 4. 13:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nah, ismerősnek jelöltem. :)

Ha lesz belőle valami, jelentkezem! :)

Egyébként nem szoktam csak otthon ülni, van néhány barátnőm, szórakozni is eljárok néha, csak fiú dolgokban ilyen szégyenlős vagyok...

2013. máj. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!