Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy lehetnek ilyenek a lányok?
Sok lányban kellett csalódnom mostanában.
legtöbbjük arrogáns, pénzes, kifestett
plázacica, akik csak a pénzt
és az autót látják a fiúban.
Nekem nincs autóm, se iPhone-om,
és százezreim se.
Az a legmeglepőbb, hogy vannak
olyan lányok, akikről nem is feltételezik,
hogy ilyenek, de kiderül, hogy
ők is ilyen felszínesek. Egyre többen.
Hol van már a szerénység,
a belső értékek értékelése???
Én magát a lányt szeretem, a belsőjét, nem
a ruháját, műkörmét, stb.
És nem fogok csak azért egy kocsit
vennem magamnak, hogy több lány megnézzen.
Most már kerülöm ezt a típust - örökké!!
Mégis miért vagytok ilyenek lányok??? Mi vesz titeket rá arra, hogy csak a tárgyakat értékeljétek egy fiúban???
Nem vagyok szegény, de milliomos se. Elváltak a szüleim, csak édesanyám nevel. Örüljünk, hogy marad a hónap végére 10-20 ezer FT. Ennyire zavar titeket lányok, ha egy fiú nem dúsgazdag, mint ahogy ti akarjátok????
U.I. A normális, szerény lányokat nem akarom megsérteni, igazából ez a kérdés az öntelt, vihogó, milliomos, felszínes lányoknak szól. És az alábbi válaszokat NEM akarom látni: Nem lehet, hogy te csinálod rosszul? Vagy bármi hasonló. 20/F
Utolsó. teljesen egyetértek veled, de már változtattam ezen. :) 1: a normális lányokat keresem
2: Ha összeismerkedel egy lánnyal, akkor semmit sem mondok neki az anyagi helyzetemről, és nem panaszkodom. Mellesleg nem is vagyunk olyan szegények, csak autó meg iPhone nincs. De minek is az? Legalább többet beszélek szóban emberekkel. :))
Két dolgot szeretnék írni:
1. Ne foglalkozz a felszínes lányokkal. De még annyira sem, hogy ide kiírsz ilyen hosszú monológokat. Ezt az időt is szánd a normális lányokra. Amíg azzal foglalkozol, hogy mit nem szeretnél, milyen lányokat utálsz, addig nem tudsz igazán továbblépni, mert az összes energiádat felemészti. Gyerünk, felejtsd el a múltat és a felszínes csajokat, mert rengeteg normális lány van a világon, csak meg kell őket találni. Nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen, de csak akkor, ha csak erre koncentrálsz.
2. Én 7 évvel ezelőtt találtam egy normális lányt és azóta is együtt vagyunk. Előtte engem is azok a dolgok bosszantottak, mint most Téged, de ma már csak nevetek a felszínes csajokon, mert ha tudnák, hogy mennyit keresek, akkor biztos keresnék a társaságomat.
Azért a mai világban tök érthető hogy szükség van pénzre. Válság van, ha van pénzed akkor egy gonddal kevesebb. Illetve többel, ugyanis pénzzel szinte bármit el lehet érni.
Bár az tényleg érthetetlen, hogy a gimis lányoknak miért kellenek annyira pénzes csávók.. Megértem a dühödet. De azért szerény, normális lányokat is lehet találni még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!