Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy lehetnek ilyenek a lányok?
Sok lányban kellett csalódnom mostanában.
legtöbbjük arrogáns, pénzes, kifestett
plázacica, akik csak a pénzt
és az autót látják a fiúban.
Nekem nincs autóm, se iPhone-om,
és százezreim se.
Az a legmeglepőbb, hogy vannak
olyan lányok, akikről nem is feltételezik,
hogy ilyenek, de kiderül, hogy
ők is ilyen felszínesek. Egyre többen.
Hol van már a szerénység,
a belső értékek értékelése???
Én magát a lányt szeretem, a belsőjét, nem
a ruháját, műkörmét, stb.
És nem fogok csak azért egy kocsit
vennem magamnak, hogy több lány megnézzen.
Most már kerülöm ezt a típust - örökké!!
Mégis miért vagytok ilyenek lányok??? Mi vesz titeket rá arra, hogy csak a tárgyakat értékeljétek egy fiúban???
Nem vagyok szegény, de milliomos se. Elváltak a szüleim, csak édesanyám nevel. Örüljünk, hogy marad a hónap végére 10-20 ezer FT. Ennyire zavar titeket lányok, ha egy fiú nem dúsgazdag, mint ahogy ti akarjátok????
U.I. A normális, szerény lányokat nem akarom megsérteni, igazából ez a kérdés az öntelt, vihogó, milliomos, felszínes lányoknak szól. És az alábbi válaszokat NEM akarom látni: Nem lehet, hogy te csinálod rosszul? Vagy bármi hasonló. 20/F
Én inkább azt kérdezném: Nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz? Hol szeded fel az ilyeneket úgy mégis?
22/F
#4-es. És olvasni tudsz???! Írtam, hogy a gimiben 70%-a a lányoknak ilyen öntelt. És: "És az alábbi válaszokat NEM akarom látni: Nem lehet, hogy te csinálod rosszul? Vagy bármi hasonló." A normális lányokat sosem látni, mindig a teremben vannak, sosem mennek ki a folyosóra. És észreveszem az aranyos lányokat, de sajnos 1-2- aranyos lányról is kiderült hogy ők is öntelt milliomosok.
Mellesleg tegnap beszélgettem egy teljesen normális szelíd lánnyal, aki kedves volt velem, és még látni is akar ezután. Nem arról van szó, hogy nem tudok találni jobbat. Csak utólag tudni szerettem volna, hogy miért ilyenek?
Miért, miért... Mert őket ez érdekli! Azt gondolják, ettől lesznek boldogok, nem érdeklik őket a lelked, csak a cuccok, a mozi, ruha, pia, amit pénzért meg lehet venni.... Buták, empátiamentesek, felszínesek, nem fejlődött ki az érzelmi intelligenciájuk...Miért, miért....
Törődj mással, nem fognak megváltozni a felháborodásodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!