Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fejhallgatót vegyek a barátomnak?
Szeretne egyet,és azt gondoltam szülinapjára megveszem neki.
De én nem értek hozzá, szerintetek milyen legyen?
köszi, nem kínozni akarom, hanem örömében járni :)
Valaki normális választ?:D
Szerdán voltam a Media Markt-ban. Nézegettem a fejhallgatókat, láttam egy 30ezrest, azt mondtam, hogy ejjha! Aztán eggyel odébb volt egy 60ezres. Mellette meg egy 110 ezres.
Úgyhogy választék van bőven, de az én három ezer forintos noname fejesem is tökéletesen szól.
Superlux HD668B - Mindössze 8500 Ft
Kategóriáját felülmúló hangminőség és cserélhető kábeles kialakítás jellemzi + 3 év garancia jár hozzá.
25000 Ft-ig ez az egyik legjobb vétel és felette is csak akkor érdemes nézelődnöd, ha számolsz azzal, hogy a drágább fejhallgatók minősége árban felfelé annál lassabban nő, minél nagyobb az ár, tehát egy 2x drágább fejhallgató nem fog dupla olyan jól szólni, hanem mondjuk max 25-30%al lesz szebb a hangképe, persze egy Superlux-al szemben még ezt sem mondanám, ugyanis az alsó árszegmens legjobb ár/érték arányú fejhallgató gyártójáról van szó, akik 10000 Ft alatt közel középkategóriás hangzást kínálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!