Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam a barátomnak, hogy szeretnék egy vibrátort, mert nem akarom hogy azt gondolja hogy ő nem elég nekem?!
Muszáj tudnia róla?
Rendelsz egyet netről és használod, amikor ő nincs veled.
Vagy ha úgy szeretnéd használni, hogy ő is ott van, akkor meg csak elmondod, hogy nincs vele semmi probléma, csak szeretnél egy kis változatosságot vinni a szexuális életetekbe és szeretnél egy vibrátort.
Ha ennyit nem mersz neki elmondani, akkor azért el kéne gondolkozni, hogy milyen ez a kapcsolat, ha az ember a vágyait nem meri megosztani a másikkal. Vagy a másik egyből azt gondolná, hogy elégedetlen vagy a másikkal...Mond ki bátran, hogy mire vágysz!:)
Elég éretlen lenne a barátod, ha azt gondolná, hogy ezért ő nem elég neked. Nekem most a párom hozta fel, hogy vesz nekem egyet vagy kettőt :) mert imádná nézni ahogy játszom vele, tehát ketten is használnánk, ha olyan kedvünk van. Meg azt is mondta, legalább lesz amivel kényeztetem magam, ha ő épp nincs velem. Szerintem ez az érett , normális felfogás. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!