Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a baratomnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a baratomnak egy eves evfordulonkra?

Figyelt kérdés
Otletem nincs nagyon, eksereket nem visz, gondoltam venni egy cserelheto elu gilette borotvat, meg este megunnepelni egy pezsgovel, nemtudom menyire jo otlet ez, de mas nemnagyon jut eszembe... valakinek egy jo kis otlete? :) 19/L

2013. okt. 10. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni, akkor talán válaszolok....
2013. okt. 10. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha már 1 éve jársz vele, akkor illene ismerned az ízlését.
2013. okt. 10. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
19 évesen illene tudni helyesen írni,meg TE jársz vele,te tudod mit szeret stb..csak tudod hogy mit vegyél neki!Na meg az sem mindegy h mennyi idős!Bár én borotvát nem adnék sosem senkinek évfordulóra!Karácsonyra max,de évfordulóra semmiképp
2013. okt. 10. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem egy kemény dugásnak örülni fog
2013. okt. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!