Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzett már valaki így? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett már valaki így? Ez normális?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy fiút 1,5 éve, de nem vagyok szerelmes. Ő ilyen csajozós tipus, sok csajt fűz egyszerre, de én csak szeretem őt. Tudom, hogy, ha bármi történne vele (baleset, valami tragédia) az nekem jobban fájna, mint neki. De ez nem szerelem. Mert voltam már szerelmes, de tudom, hogy belé nem. Akkor mi ez?

2013. okt. 10. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Erős vonzalom, esetleg szeretet?
2013. okt. 10. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes vagy belé hanem szereted
2013. okt. 10. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Szenvedély
2013. okt. 10. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszi a válaszokat :)
2013. okt. 10. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan így vagyok ezzel,kedves kérdező! :) Csak annyi a különbség,hogy Ő volt az első ember,akibe szerelmes voltam. Ezek után elhagyott,most ismét beszélünk,de már nem tudom,hogy szerelmes vagyok-e még belé? :/ Remélem,hogy nem.Szerintem ez tényleg csak szeretet lesz,mert ugyan ezt érzem én is.:)
2013. okt. 11. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó, a különbség annyi, hogy mi nem vagyunk együtt :)

Sok sikert neked ahhoz, hogy eldöntsd! Vagy ilyesmi :)

2013. okt. 12. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Mi sem vagyunk együtt...már.:) Kb 2 hónapja nem. De csütörtökön taliztunk,és nem éreztem,hogy még mindig szerelmes lennék belé. Szóval ez már tényleg megmarad szeretetnek.^^ De nem is nagyon bánom.:)

2013. okt. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!