Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kihasználni az ilyen helyzeteket?
20 éves fiatal pasi vagyok,jó alkatú.184cm magas és 80 kiló,jól sportoltan izmos.Most borostás is.
Munka után hazafelé a buszon izompólóban utaztam,sütött a nap.Jó volt.
Sok nő megnézett.Volt akivel szemezte.Csak annyi.
Nincs senkim,de miért nem használom ki az ilyen helyzeteket?Csak álltam ott mint egy árva farok.. :(
Miért?
buszon énse megyek soha oda senkihez, mert
1. Végállomáson szállok fel, mindig van ülőhely és hülye lennék álnni :D felállni és odasétálni a busz másik végében lévő lányhoz meg tök cinkelős
2. Beszélgetni se lehet normálisan, mert olyan hangos a 30 éves ikarus busz amik itt gyakran járnak, hogy gyakran a zenét is alig hallom a fülesben..
3. Végén kiderül, hogy nem is veled szemezett és jól beégsz egy csomó ember előtt
Még sorolhatnám, buszos ismerkedés gáz :D
Lehet :D
Am meg tényleg fáradtan megmozdulni sincs lelkierőm,hát még közönség előtt produkálni..
Meg azt néztem,ahogy egy srác szemezett egy csajjal.Közben a csaj mellett állt egy srác.Az észrevette és leült a csaj mellé,és megfogta a kezét.
Na mondom mi ez.Szegény srác nagyon vörös lett és inkább feltette a fülest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!