Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem az ilyen helyzeteket?
Lehet viccesnek érzik ezt néhányan, de tényleg zavaró tud lenni. Én pl. - gondolom akkor az én gondomat is irigyelni fogod kedves 1. válaszoló - ezért nem hordok szoknyát. Egyébként is üldözési mániám van már néha, ha meg szoknyában vagyok ez csak fokozódik. És bár összességében örülök, hogy ilyen lábam van, mert legalább elterelődik a figyelem az átlagos arcomról, de tényleg idegesítő tud lenni.
Vagyis tanácsként, ne járj olyan ruhában, ami nagyon kihangsúlyozza a feneked vagy a lábad. Ez láb esetében könnyebb, fenék takarására (bár nekem az nem annyira bámulandó :) )alkalmas egy popsi alá érő felső is pl.
Nem kell elbújni, szó sincs erről, de ezekkel könnyíthetsz a helyzeten, ha nagyon zavar! :)
általában nadrágban járok. ami nem is ráfeszülős.
bulizni sem lehet normálisan mert ha táncolok 2 pillAnat alatt a fenekemet markolásszák. :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!