Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ha valaki 195...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ha valaki 195 cm magas? Szerintetek 50 cm vállszélesség jó ehez a magssághoz?

Figyelt kérdés
Sokan mondták nekem h milyen jó h ilyen magas vok, de viszont az a lány akit szeretek azt mondta h tul magas vok,s azt h nem vok jó testalkatú,pedig mindig mikor van szabadidőm gyúrok,s azért látszik is rajtam kb 80 kg vok s szálkás testalkatú.De azt legalább mondta h fejre jól nézek ki.Kicsit megbántott a legtöbb dolog amit mondott.Ti mit gondoltok válaszotokat elöre is köszönöm!

2013. okt. 7. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Kicsit megbántott a legtöbb dolog amit mondott."

Egyem a mimóza lelked. Ha EGY lány megbántott, akkor ezt szorozd meg SZÁZZAL és úgy már átérzed, hogy milyen pokoli életük van az 175 alatti srácoknak.

2013. okt. 8. 07:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, azokat a 175cm alattiakat nem azért hajtják el, mert annyira alacsonyak, hanem mert okádék a kinézetük jellemzően.

Mikor fiatalabb koromban pesten randizgattam egy csaj se zavart el a 170 körüli magasságommal, sőt, jártam ilyen magasan 180 magas lánnyal. Azóta már én is 180 vagyok.

2013. okt. 8. 07:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Azóta már 180 vagy. Tehát tinikorodban voltál 170, amikor azok 160 körül vannak akiknek nem 180 lesz a VÉGLEGES magasságuk, mint neked.

Ráadásul gondolom sok idősebb csaj is volt. Egy idősebb lány pedig ha összejön fiatalabb fiúkkal, akkor van benne egy enyhe pedofília, nem fogja érdekelni annyira a magasság. Habár sokszor ilyen MILF-ek is a magas, izmos, szőrtelen fiatal fiúkákkal jönnek össze.

Régebben ez nagyon nem volt jellemző, társadalmilag el is ítélték, ha a nő csak 1 évvel is idősebb volt. Ma meg már 30-35 év felett eláshatod magad a 20-as korosztálynál ha nem te vagy Andy Vajna.

2013. okt. 8. 08:13
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek s bocs,vonalzóval mártem ugy h ráfekszem.Kösz a válaszokat :)
2013. okt. 8. 19:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja + még 18 éves lettem nemrég
2013. okt. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!