Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ha valaki 195 cm magas? Szerintetek 50 cm vállszélesség jó ehez a magssághoz?
"Kicsit megbántott a legtöbb dolog amit mondott."
Egyem a mimóza lelked. Ha EGY lány megbántott, akkor ezt szorozd meg SZÁZZAL és úgy már átérzed, hogy milyen pokoli életük van az 175 alatti srácoknak.
Utolsó, azokat a 175cm alattiakat nem azért hajtják el, mert annyira alacsonyak, hanem mert okádék a kinézetük jellemzően.
Mikor fiatalabb koromban pesten randizgattam egy csaj se zavart el a 170 körüli magasságommal, sőt, jártam ilyen magasan 180 magas lánnyal. Azóta már én is 180 vagyok.
Azóta már 180 vagy. Tehát tinikorodban voltál 170, amikor azok 160 körül vannak akiknek nem 180 lesz a VÉGLEGES magasságuk, mint neked.
Ráadásul gondolom sok idősebb csaj is volt. Egy idősebb lány pedig ha összejön fiatalabb fiúkkal, akkor van benne egy enyhe pedofília, nem fogja érdekelni annyira a magasság. Habár sokszor ilyen MILF-ek is a magas, izmos, szőrtelen fiatal fiúkákkal jönnek össze.
Régebben ez nagyon nem volt jellemző, társadalmilag el is ítélték, ha a nő csak 1 évvel is idősebb volt. Ma meg már 30-35 év felett eláshatod magad a 20-as korosztálynál ha nem te vagy Andy Vajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!