Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ültök lányok folyton keresztbe tett lábakkal?
Pisilniük kell? :D
Amúgy az stílusosabb.
Mert kényelmes.
Ha meg úgy kényelmes, akkor meg terpesztve ülök.
Jó kérdés, szerintem több oka is van. :)
Egyrészt megszokás. Sok esetben tényleg muszáj végig keresztbe tett lábakkal ülni, hiszen egy rövidebb szoknyánál nincs is más választási lehetőség. Úgyhogy hosszabb szoknyáknál meg nadrágnál is sokszor szinte automatikusan lódul a lábam, ahogy leülök valahova. :D
Aztán nekünk tényleg kényelmes. Én megértem, hogy a pasiknak ez furcsa, de a nők felépítése másmilyen ott lent. Egyrészt szélesebb a csípőnk, távolabb vannak a lábaink, másrészt nincs a lábunk között semmi, ami útban lenne. :D Elhiszem, hogy pasiként ugyanez a póz már nagyon kényelmetlen lenne. Kivéve esetleg azoknak, akiknek kicsi a férfiasságuk, ők szerintem nyugodtan keresztbe tehetik úgy, mint mi. :D
Végül pedig nőként azt tudom mondani, hogy ha egy pasi ül szétrakott lábakkal, terpeszben, az kifejezetten férfias, és izgató látvány. Talán éppen azért, mert felhívja a figyelmet arra, hogy a férfiasságának kell a hely, csak így fér el kényelmesen. Ezzel szemben ha egy nőt látok szétvetett lábakkal elterpeszkedni valahol, az finoman fogalmazva sem nőies, csúnyábban mondva pedig egyenesen igénytelen. Függetlenül attól, mi van rajta, szoknya vagy nadrág éppen. A nőknél a terpeszben ülésnek inkább olyan üzenete van, hogy "szabad az út", ergo "ribi vagyok". Egy nőtől szerintem, ha nem is teszi keresztbe a lábait, úgy illik, hogy nagyjából összezárt lábakkal üljön mindig.
Na, ez jó hosszú lett, látom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!