Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt akarom, hogy bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarom, hogy bennem menjen el a párom, hogy érjem el, hogy ne vegye ki mikor elmegy?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babót, csak sajnos a párom egyenlőre nem, viszont tudom, hogy ha már meglenne szeretné. Szeretném ha valahogy elmenne úgy bennem, hogy "véletlenül", mit tegyek, hogy tegyem?
2013. okt. 6. 17:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10ből 1volt válasz a kérdésemre....:/
2013. okt. 6. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
De még is mit vártál ha ilyen hülye vagy?
2013. okt. 6. 17:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem lehurrogást, hanem választ szerettem volna, azt hittem ez az oldal azért van, de látom, tévedtem :/
2013. okt. 6. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra van, de az itt lévő emberek nem akarnak segédkezni egy ilyen idióta dologban.
2013. okt. 6. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én se a kérdésedre fogok válaszolni...

Nőként azt mondom, soha ne taktikázz ilyesmivel! Hagyd, hogy neki is legyen ebben szava!

Esetleg beszélj vele, mondd el neki, mennyire szeretnéd, és miért... aztán hallgasd meg az ő érveit is.

Ha jó érvei vannak, fogadd el, ha nem , akkor próbáld meg meggyőzni!

De az, hogy teherbe ejtsen, a saját akarata legyen!

2013. okt. 6. 17:48
 16/20 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem megfogni akarnám vele, hanem babázni, ennyi
2013. okt. 6. 17:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez inkorrekt dolog a részedről...mit vársz ettől a kapcsolattól, ha már most ilyeneken gondolkozol??

Egy gyerek lehetőleg úgy foganjon meg, hogy MINDKETTEN akarjátok! Vagy inkább sehogy!

Ha ezt a párod olvasná, biztos szomorú lenne.

2013. okt. 6. 17:50
 18/20 ASOT ***** válasza:

Hanem babázni lol :)

Ez kész :)

sok sikert! :)

2013. okt. 6. 17:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Te aztán nagyon önző vagy hallod.

A gyereket is csak magadnak szeretnéd,teszel rá hogy mit szól hozzá a párod és mi lesz ha csonka családban kell felnőnie..

2013. okt. 6. 18:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Akármennyire is szeretnél babát, egy ilyen döntést nem hozhatsz meg egyedül.. A válaszadók 95%-ának igaza van, még ha kicsit nyersen is fogalmazták meg a véleményüket. Hány évesek vagytok amúgy, ha megkérdezhetem?
2013. okt. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!