Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jövök be egy csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök be egy csajnak sem?

Figyelt kérdés

??????????? még csak nem is csókolóztam :(

21,5/f

2009. nov. 8. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mondjuk fiú vagy(ne érts félre, nem vagyok b*zi), de sztem nem nézel ki olyan gázul. Szóval inkább az önbizalomhiány miatt lehet
2009. nov. 9. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
*fiú vagyok
2009. nov. 9. 17:06
 13/15 A kérdező kommentje:

Az még rosszabb, mintha a külsőm miatt lenne

nem baj. Összeszedem magam!

kösz a válaszokat

2009. nov. 9. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal rosszabbra szamitottam.Helyes vagy es tetszik az is ahogy irsz.Nem ertem miert ne akadtal horogra...
2009. nov. 9. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Te tiszta lökött vagy kis barátom :) Bár én férfi vagyok, de semmi gond nincs az ábrázatoddal, úgyhogy azt sem hiszem el, hogy nem jössz be a csajoknak. Legfeljebb nem próbálkozol. Ha otthon ülsz a net előtt, akkor nem fog odamenni hozzád egy csaj sem, hogy smárolni akar veled. Csajozni a munkanélküli hivatalban is lehet :) tapasztalatból mondom, mert volt már szerencsém ott járni és van egy csomó jó gálya, én is ismerkedtem már meg ott csajszival. Ráadásul tök jó hely, mert általában baszott sokat kell várni, nem fog ott hagyni a hölgy mert nem is tud.

Legyél kedves ennyi a titka az egésznek. Egy fickónak nem kell szépnek lenni. Én úgy tapasztaltam, hogy ha kedves, figyelmes és szórakoztató vagy akkor nem lehet gond. Utána ha eljutsz odáig, hogy jó meg is döngeted a nénit akkor le sem tudod vakarni.

Ez nem pénz meg autó kérdése, volt nekem 5-ös BMW-m is, meg jártam Zsigulival is, a világon semmi kihatási nincs a csajozásra. Annyi pénzed meg gondolom van, hogy elmenj egy lánnyal kávézni, vagy sétálni, libegőzni vagy mit tudom én hova. Ha valaki azért repülne rád mert megveszed neki a fél plázát az régen rossz.

Én sem vagyok kifejezetten szépfiú, mégsem volt gondom soha és volt is jó sok barátnőm. Persze messziről jött ember azt mondd amit akar, de vagy elhiszed vagy nem nem az a lényeg.

Viselkedj úgy ahogy leírtam, legyél férfias, hidd el bejön majd.

2009. nov. 10. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!