Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök be egy csajnak sem?
??????????? még csak nem is csókolóztam :(
21,5/f
én is hasonló helyzetbe vagyok mint te
én is 21,5/f
vagyok és nem csókoloztam :OO
Mert a gép előtt ülsz és nem jársz csajozni, nem ismerkedsz, nem beszélgetsz velük. Meg sem próbálod igazán csak siránkozol és vársz hogy becsengessen és leteperjen valaki:D
Ja bocs, nem ismerlek de általában ez szokott lenni... menj el bulizni és ismerkedj csajokkal. Ennyi.
koszi a válaszokat, lehet önbizalom hiány az oka, lehet a pénztelenség, ami ellehetetleníti, hogy buliba menjek, mert csórón nem buli a buli. munkanélküliként, már nem könnyű pénzhez jutni. amikor melóztam, akkor meg volt pénzem, de a hetemből csak a vasárnap maradt szabad, amikor általában mindenki kipiheni az előző szétbulizott napok fáradalmait. mondjuk nem is vagyok az a parti személyiség, és nem is érzem jól magam akkor, ha körülöttem mindenki részeg, és csak én bírom megállni, hogy ne igyak. (én is csak azért, mert túl jól tudom milyen lennék, ha piálnék: állat)
Ha úgy érzem, hogy egy lány úgy néz rám, mint aki többet akarna puszta barátságnál, azzal mindig van valami probléma, ami ellen nem tehetek. PL.: legjobb haverom barátnője. Haverom barátnőjét ellopni eléggé gázos lenne szerintem, meg nem is rám vallana.
Elképzelhető az is, hogy csak a körülmények áldozata lettem, és pusztán a szerencsétlen helyzetek miatt nem találok senkit, amikbe időről időre újra belekeveredek. Dobok fel képet és belinkelem. ez néhány percet igénybe vehet, de nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!