Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek így kép alapján rólam? [jobb oldali]
Figyelt kérdés
annyi, hogy sapkában vagyok, de felül hosszú, oldalt rövid a hajam (mint minden második embernek...)
190cm/80kg/20éves
2013. okt. 4. 23:46
11/34 A kérdező kommentje:
nem vagyok melegecske :c
2013. okt. 4. 23:51
13/34 Pretty_Fighter válasza:
Jó,de miért csak félig vagy rajta? így nem sokat tudok mondani.
14/34 anonim válasza:
Ennyire folyik a szádból a nyál a pólódra?
15/34 anonim válasza:
Úgy nézel ki, mint a srác, akit utálok, csak nagyobb kiadásban. Nem ellened irányul, csak megcsalta a barátnőmet.
Kérdésre visszatérve: átlag. Utcán velem szembe jönnél, beleolvadnál a tömegbe. Nem bántásból, de erre mondják, hogy tucat. Nem tűnsz ki, max a magasságoddal. Persze átlagnak lenni néha jobb is szerintem.
16/34 anonim válasza:
valahogy szerintem mindenki gondolta hogy nem Sp írta ki a kérdést így kár volt leírni melyik vagy... :D
17/34 anonim válasza:
A jobb oldali az SP apukám! Tanuld meg hogy a képet nem szemből értelmezzük, hanem a valósi elhelyezkedést vesszük alapul ahonnan amerre nézel. :D
Steiner Kristófos kommentelőnek:
18/34 anonim válasza:
nem nezel ki rosszul de az öltözködesi stilusod nem jön be kerhetnel tanacsokat valami hozzaertötöl
19/34 anonim válasza:
Szerintem is tök átlagos vagy. Már-már pávagyerek.
Nekem még kisfiú vagy.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!