Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha nekem a visszahúzódó félénk srácok tetszenek?
Figyelt kérdés
ők olyan cukik szoktak lenni, viszont én meg pont az ellentetje vagyok. egyfolytában beszélek, társaság központja vagyok..vannak "nagyarc" srácok az osztályban, aki(k) próbáltak/nak nyomulni rám, de nekem nem az ilyenféle pasik jönnek be, pedig körülöttük legyeskedik egy csomó csaj.ők nem értenek engem én meg őket, hogy mit esznek azokban a "menő" fiúkban. ez gáz részemről?vagy ne foglalkozzak vele? nemtudom2013. okt. 4. 22:16
11/11 A kérdező kommentje:
5# Nem azt várom h mondjátok meg h mit csináljak, hisz azt úgy sem ti döntitek el. csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. hisz ez egy ilyen oldal, nem?:)
7# ne haragudj, de miért írtál kommentet? vagy ez vmi "oltás" féle volt? nem értem a logikát, hogyha nem érdekel, miért foglalkozol vele? péntek van, lehet már így estére kihagy az agyam, de szerintem nincs igazad:D
A többi válaszolónak meg köszönöm:) amúgy olyan jó ezeket olvasni:)) köszszépen:)
2013. okt. 4. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!