Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h mindig azok a fiúk tetszenek, akiknek az "elk. Rv. Lt lányok jönnek be, én pedig visszahúzódó vagyok?
Figyelt kérdés
Mások szerint csinos vagyok,és szép...bár én erről nem vagyok meggyőződve.Sok fiú akart már többet tőlem mint barátság,és nagyon rendesek voltak,de nem éreztem őket olyan közel magamhoz,pedig nem volt velük semmi baj, csak h külsőre én többet szeretnék.Ez tudom,h nagyon rossz tulajdonságom,de nekem sokat számít a külső.Azok a fiúk pedig,akik igazán tetszenek,meg mindig az olyan lányokra buknak,akik kirakják a feneküket,akik nagyhangúak,rámenősek.Én visszahúzódó vagyok,vagyis csak míg nem érzem,h a másik fél is szeretne tőlem valamit.Utána megnyílok...de addig még nem sikerült eljutni.Tanácsok?2009. nov. 6. 19:35
1/7 anonim válasza:
"elk. Rv. Lt lányok" ezmiatököm?????
3/7 anonim válasza:
jatélleg. csak bezavartak a nagy kezdőbetűk.
amúgy nemtom :D
de lehet azért, mert gondolom az a korosztály vagy, aHOL a paik nagy része az elkur-vult csajokra bukik, és ők a "menősrácok", neked meg a menősrácok jönnek be, mert az a korosztály vagy. ennyi :D
4/7 A kérdező kommentje:
igen,elk.rvult lenne,nem tudom miért így írta ki...hát,15leszek decemberben,szal valószínű h az a korosztály...de ez olyan...olyan frusztráló...:Y
2009. nov. 6. 19:53
5/7 anonim válasza:
kinövöd nyugi...:D jobbesetben 17-18 éves korodra
6/7 A kérdező kommentje:
hát,az jó lenne....csak sajnos még messze van....:\
2009. nov. 6. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!