Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet? Hogy gondolhat rám?
Elég sok kérdést írtam már ezzel kapcsolatban, de tudnom kell, mit gondoltok. Tehát, van egy fiú, (XY-nal fogom jelölni) ezúttal nagyon tetszik, és osztálytárs. Kicsit egoista és néha bunkó, de aranyos tud lenni. Múltkor a barátnőm odaszólt, hozzám, hogy XY néz engem, és tényleg. Gyakran az ölembe ül, és belém kapaszkodik, vagy puszit követel a hasára vagy az arcára. Múltkor azt mondta szép vagyok, és az egyik szintén fiú osztálytársam mondta, hogy jó csajnak tart. Mindig félreérthető dolgokat mondd. Mindig simogatja az arcom, vagy a hajam. Nagyon bizalmas és furcsa a kapcsolatunk, már 6-an hitték, hogy együtt vagyunk.
Mit kéne tennem? Szerintetek? :)
# 2
Férfi XY kromoszómával rendelkezik, nő XX-el.
Hát köszönöm, azért vicces lenne, ha srác létére XX-el jelölném. xD
Köszönöm az egy értelmes a kérdésre válaszoló személynek! :))
Hát igazából én csak kíváncsi vagyok, de a negatív nem érdekel, ha JOGOS, akkor próbálok javítani rajta, és én tisztában is vagyok a negatív tulajdonságaimmal. Ugye "rocker" létemre, sokszor emósoznak le, szóval már lekakikálom (hogy ne mondjak trágár szót) ^^
Csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek hogy áll hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!