Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a lányok ekkora értéknek a szüzességüket?
Nem hiszem el, hogy 20 vagy, ne is haragudj. Az egy dolog, hogy sokan nem büszkék rá, szégyellik.
De mit zavar az téged, hogy sok fiúnak tetszik?Úgy sincs senki homlokára írva, hogy ez a lány szűz, szóval még azt se mondhatod, hogy előnyt élveznek az ismerkedésben. Sőt...
Meg az lehet, hogy te béna voltál, amikor elveszítetted, de azért hallok én olyat is aki nagyon pro volt már az elején :DD szóval...
Ez igazából a réges-régi hagyományokból maradt vissza. Anno még (igazából, annyira nem is olyan régi időkig) eléggé fontos volt, hogy az ara szüzen menjen férjhez, hogy többé-kevésbé biztos legyen az apa kiléte (genetikai vizsgálatok előtt ugyebár...). De akkoriban még jelentősen fiatalabban keltek el a hölgyek, nagymamám mesélte, hogy 18-20 évesen már vénlánynak számított az ő falujukban az a lány, aki még nem ment férjhez. Szokás dolga, és ez megmaradt mára is.
De manapság ez már inkább amolyan megbélyegzési dolog. Tudod, aki túl fiatalon veszíti el, az egy buta ribizli (nem véletlenül mondják ezt), van egy intervallum, ami között még "normális" elveszítenie, mindkét nemnek, és aztán meg van az a kor, ami után már teher, és inkább akadályozza a fehér liliom tulajdonosát- lásd. 25 éves szűz fiúk-lányok, akik félnek ismerkedni, mert abban a korban azért már vannak ilyen irányú elvárásai is az embereknek, akik többsége azért még mindig az ún. "normális" intervallumban élte át az első szexuális élményét. Amely való igaz, meghatározhatja a továbbiakra a hozzáállását a szexhez, de ez természetesen nagyon személyfüggő. Nekem is borzalmas volt az első, részeg voltam, végig hányni akartam, és a pasi is önző volt- plusz unalmas. Mégis eléggé szexőrült lettem, mert volt bátorságom tovább kísérletezni, és mert akkor került sor a dologra, mikor már szellemileg is elég érett voltam rá. Sajnos manapság már ez a rész az, ami kimarad- mondván, hogy már menstruál a lány, és még melle is van, máris érett a dologra, pedig nem. Szellemileg is oda kell tennie magát egy aktushoz, nem csak testileg.
Viszont az sincs rendben, hogy te ezt szégyellted. Oké, hogy ez már a múlt, de mégis. Miért szégyellted? Mindenki szüzen kezdi, és igen, bele kell tanulnia, mint a járásba. Miután megszületik az ember, senki se tud járni, még bénázol, elesel, stb, de Usain Bolt is így kezdte, aztán nézd meg, olimpiai bajnok futó. Ez nem szégyen, ez egy határvonal, amin legtöbb esetben mindenki átbillen, és aztán vagy kezd valamit magával vagy sem.
20/l
bocs a hosszú válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!