Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a lányok ekkora értéknek a szüzességüket?

Figyelt kérdés

2013. okt. 2. 21:03
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:D
2013. okt. 2. 21:08
 12/25 anonim ***** válasza:
51%

ÉRTÉK????

amikor már 14-15 évesen már túl vannak a 2. 3. partneren.

ti hol éltek akik eddig válaszoltak mert, hogy nem Budapesten az tuti biztos!

2013. okt. 2. 21:09
 13/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kincs. A szüzesség egy állapot, ami elmúlik. Az én szüzességem elvesztése szar volt, fájt mint az állat és nem is volt óvatos a gyerek, mégsem volt hatással a későbbi szexuális életemre.

Azért lett érték a szüzesség, mert egyre kevesebb olyan lány van a világban, akik kapcsolatban, normális körülmények közt veszítették el, így ezeknek az értéke nő. Holott nem érték, mindenkinek van, és előbb-utóbb el is veszíti mindenki (kivéve néhányan, de az igazán elenyésző).

2013. okt. 2. 21:09
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

Jó a kérdés..én férfiként soha nem akartam szűz lányt lefektetni,sőt,menekültem ha megtudtam hogy még az.

Ez a várakozásos-bénázós dolog nem vonzott soha.

2013. okt. 2. 21:10
 15/25 anonim ***** válasza:
#12-es, már nem azért de 15 vagyok, pesti, és szűz, szóval, ez nem mindenkire igaz
2013. okt. 2. 21:13
 16/25 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom..Egyszerűen bénák. Miért szeretik ezt a fiúk?
2013. okt. 2. 21:13
 17/25 anonim ***** válasza:

Szóval most az a bajod, hogy a szüzeket szeretik a fiúk? :D

Hány éves vagy?

2013. okt. 2. 21:20
 18/25 anonim ***** válasza:

kérdező te már nem vagy szűz ugye?

hány éves vagy?

2013. okt. 2. 21:21
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok. 20. De szűzként, anno, nem voltam rá büszke.
2013. okt. 2. 21:23
 20/25 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom annak. Egyéjszakásban, egy idegennel, de csak 18 évesen vesztettem el. És nem azért vártam eddig, mert nem volt lehetőségem, hanem mert akkor éreztem először, hogy igazán akarom, és nem fogom megbánni.

A szüzesség nem érték, sőt, egy idő után már kellemetlen állapot.

2013. okt. 2. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!