Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik nektek most valaki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik nektek most valaki? Van most bennetek hiányérzet valaki után?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 22:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nincs olyan,aki hiányozna. Pontosan az hiányzik,hogy hiányozzon nekem valaki :D
2013. okt. 1. 23:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Az, amit a tizenkilences írt.
2013. okt. 1. 23:11
 23/29 anonim ***** válasza:
Igen.. iszonyatosan. De 2200 km ... és még plusz 1 hónap mire látom :((
2013. okt. 1. 23:12
 24/29 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. okt. 1. 23:12
 25/29 anonim ***** válasza:
5 év telt el. élem az életem, tartom magam. senki sem mondaná meg rólam aki rám néz, hogy ez jár a fejemben. de nagyon hiányzik, gondolok rá, hogy lehet az a lány... a szája ízért sosem felejtem el, amikor egy másik lányon hasonlót érzek, elfog a fájdalom. de hiába próbáltam meg mindent amit csak tudtam, úgy néz ki menthetetlen vagyok. helyette kapok egy éjszakásokat és olyan lányokat akik nem szeretnek igazán, csak szexre kellünk egymásnak. pedig lehetne ezt másképp is, ha velem lenne ő. mert azóta nem éreztem szerelmet. 20/F
2013. okt. 1. 23:16
 26/29 anonim ***** válasza:

Hiányzik valaki, de nem tudom, ki az. Már régóta nem éreztem szerelmet egy bizonyos személy iránt, csak az érzésre vágyom már régóta, de nincs, kit szeressek.

Még egy barátnőm is hiányzik.

2013. okt. 1. 23:22
 27/29 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ismerlek! ;D
2013. okt. 1. 23:24
 28/29 anonim ***** válasza:
27, miből gondolod, hogy ismered a kérdezőt? Nem hiszem, hogy bármilyen árulkodó jelet adott volna, a kérdése ugyanolyan, mint több száz másik, szinte sablonkérdés. Semmi egyéni megszólalás, személyiség. (ez nem sértés a kérdező felé)
2013. okt. 1. 23:32
 29/29 anonim ***** válasza:
Yes
2013. okt. 1. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!