Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek nem hiányérzet az, hogy nincsen szépségkirály-választás?
Egyáltalán, miért nincs? Persze nekem srácként rendben van a dolog, valamint a legobjektívebb fejemmel a nőt sokkal szebb, kecsesebb, impozánsabb, szemrevalóbb teremtésnek tartom, mint a férfit. De valahol mégis furcsának tartom.
Ugyanígy azt is, hogy a nap szépe rovat is rendszerint lány szokott lenni az újságokban. Kicsit a lányok felé negatívan diszkriminatív, hogy csak a kan közönség van kiszolgálva, nem?
Én hiányolom :)
Vagy nem is hiányolom, csak tényleg igazságtalan h a sok pali mindenhol lesheti a csupasz, fél csupasz nőket, ami már ránk nézve meg kicsit megalázó is.
De hát mind1, ez van :)
n/20
ha lenne szépségkirály választás, akkor kb minden csöpögne a nyáltól, mert, ha ott extra helyes és nagyon szexi fiúk vannak, akkor a lányok nyála csöpög ;)
am meg és kiröhögném és közölném, hogy az összes srác meleg. ja és persze én is csurgatnám a nyálam a szexi fiúkra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!