Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti nem vagyok szégyenlősek az osztálytáraitok vagy a barátaitok előtt?
pl edzés után az öltözőben zuhanyzásnál vagy suliban úszásnál stb..
vagy van egy haverod akivel együtt vered?
normális válaszokat köszi!
Én edzés után sokszor lezuhanyzom. Nem vagyok szégyellős..mondjuk nincs is mit Vágod:D :P
17 F
Én is szégyenlős vagyok, annyira, hogy pisilni sem tudok mások előtt, csak ha erősen be vagyok csípve:)
Mindig is ilyen voltam, 8-10 éves koromig pl. pólóban voltam csak hajlandó a strandon a vízbe menni, félmeztelenül nem.
Most sem szeretek félmeztelenül senki előtt mutatkozni, pedig abszolút nincs okom rá, mert elég sportos, izmosabb testem van, a farkam is 18/5-ös, magam is 189/94 kg vagyok, 21 éves.
De ez van, mindenki más.
Szerintem az együtt veréssel nincs igazán baj addig, amíg nem egymásnak verik ki, bár még nekem az is beleférne, ha a másiknak mindkét keze be lenne gipszelve, és heteken át feküdne a kórházi ágyon.
Ilyen történetet mesélt el egy régebbi barátom, ő bizony kiverte a kollégiumban egy ilyen begipszelt, sokáig fekvő srácnak 2-3 naponta, mert különben sokat szenvedett volna:)
Szóval szerintem ez nem melegség, különben élek-halok a nőkért és heterónak is érzem magam:)
" nem melegség, különben élek-halok a nőkért és heterónak is érzem magam "
De azért leírtad mekkora van, amire a fene se volt kiváncsi:D
Szövegértés?
Mert már a teremtés óta ilyen. Ádám és Éva fügefalevelet tett maga elé, kötényt készített később nekik az Isten.
Egyszerűen belénk van oltódva ez az érzés. De jó is, hiszen nélküle igazi nyílt káosz lenne akár az utcán is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!