Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek sincs fogalma arról, hogy mit jelent szeretni valakit?
Az összes tudja mondani, hogy így szeretlek-úgy szeretlek. De, hogy akár 1 is úgy viselkedjen, ahogy "szeretlek" szó jelentése követeli, az már egyiknek se megy.
Példák:
megcsaltam, de szeretem
szakítok vele, de szeretem
hisztizek mindig, de szeretem
átvertem, de szeretem
hazudozok neki, de szeretem
mással fantáziálok, de szeretem
Hogy jönnek ezek össze? Aki ilyet csinál, az nem szereti a párját.
"nem sajnáltatom magam mint te."
Ki sajnáltatja magát? Hova írtam, hogy velem történtek ezek? Muszáj ennyi funkcionális analfabétának ide irkálni?
Ooo édes kicsi angyalom, virágszálam, drágám, életem és még sorolhatnám!!!
kuksizz ide drága ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. és ennyi!
Ezen szakadok..:DD
Ha így gondolod szard le nőket és ne foglalkozz velük....masztizz otthon egyedül....saját magad talán nem csal meg téged..:)
Amúgy ja rengeteg gyökér lány van, de ugyanúgy gyökér pasik is....az emberek alapjába véve ostoba, kétszínű, hazug gyökerek :))
De amúgy sajnálom, hogy még nem találkoztás rendes lánnyal..:/
18/L
Kezet foghatsz vele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Najó...én rendes lány vagyok:)
Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettem életem során pasival, sőt tudom, hogy nem...ők viszont velem már tettek, de mindegy...ettől még nem ítélem el az összes pasit, mint te teszed ezt a nőkkel...
Bár nem találkoztál velem, de tudhatod, hogy van rendes lány, úgyhogy megnyugodhatsz:)
Mondjuk nem értem minek teszel fel ilyen kérdést, ha ennyire meg van a véleményed rólunk...bármit mondunk úgyis ezt fogod gondolni, ami elég szomorú :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!