Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőnek sincs fogalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek sincs fogalma arról, hogy mit jelent szeretni valakit?

Figyelt kérdés

Az összes tudja mondani, hogy így szeretlek-úgy szeretlek. De, hogy akár 1 is úgy viselkedjen, ahogy "szeretlek" szó jelentése követeli, az már egyiknek se megy.

Példák:

megcsaltam, de szeretem

szakítok vele, de szeretem

hisztizek mindig, de szeretem

átvertem, de szeretem

hazudozok neki, de szeretem

mással fantáziálok, de szeretem

Hogy jönnek ezek össze? Aki ilyet csinál, az nem szereti a párját.

2013. szept. 30. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

"nem sajnáltatom magam mint te."

Ki sajnáltatja magát? Hova írtam, hogy velem történtek ezek? Muszáj ennyi funkcionális analfabétának ide irkálni?

2013. szept. 30. 20:51
 52/61 anonim ***** válasza:
ha valami nem érint akkor nem foglalkozok vele,nem igaz? pláne ilyen témában...
2013. szept. 30. 20:53
 53/61 anonim ***** válasza:

Ooo édes kicsi angyalom, virágszálam, drágám, életem és még sorolhatnám!!!

kuksizz ide drága ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. és ennyi!

2013. szept. 30. 20:54
 54/61 A kérdező kommentje:
53-as, ő is gyökér. De ettől még a nők nem lesznek felmentve.
2013. szept. 30. 20:59
 55/61 anonim ***** válasza:
Felmentve? Ki vagy te, hogy ítélkezz? Persze ha valaki ide leírja hogy ő köszöni, de boldog, hűséges kapcsolatban él és szereti a párját, azt meg lepontozod, igaz? Az a baj hogy te nem vársz válaszokat őszintén, nyitottan (már a kérdésfeltevés is erre utal) hanem a saját nyomoronc elképzelésed megerősítésére vágysz. Hát tedd azt. De valamire felhívnám a figyelmedet: a világot olyannak látjuk amilyenek mi magunk is vagyunk.
2013. szept. 30. 21:20
 56/61 anonim ***** válasza:

Ezen szakadok..:DD

Ha így gondolod szard le nőket és ne foglalkozz velük....masztizz otthon egyedül....saját magad talán nem csal meg téged..:)

Amúgy ja rengeteg gyökér lány van, de ugyanúgy gyökér pasik is....az emberek alapjába véve ostoba, kétszínű, hazug gyökerek :))

De amúgy sajnálom, hogy még nem találkoztás rendes lánnyal..:/

18/L

2013. szept. 30. 21:21
 57/61 A kérdező kommentje:
Hát még én mennyire sajnálom. UFO-t már láttak, de rendes nőt még nem.
2013. szept. 30. 21:30
 58/61 anonim ***** válasza:
te a gyik egyik fizetett provokátora lehetsz:D
2013. szept. 30. 21:32
 59/61 Pain for Pleasure ***** válasza:
2013. szept. 30. 21:34
 60/61 anonim ***** válasza:

Najó...én rendes lány vagyok:)

Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettem életem során pasival, sőt tudom, hogy nem...ők viszont velem már tettek, de mindegy...ettől még nem ítélem el az összes pasit, mint te teszed ezt a nőkkel...

Bár nem találkoztál velem, de tudhatod, hogy van rendes lány, úgyhogy megnyugodhatsz:)

Mondjuk nem értem minek teszel fel ilyen kérdést, ha ennyire meg van a véleményed rólunk...bármit mondunk úgyis ezt fogod gondolni, ami elég szomorú :/

2013. szept. 30. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!