Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek sincs fogalma arról, hogy mit jelent szeretni valakit?
Az összes tudja mondani, hogy így szeretlek-úgy szeretlek. De, hogy akár 1 is úgy viselkedjen, ahogy "szeretlek" szó jelentése követeli, az már egyiknek se megy.
Példák:
megcsaltam, de szeretem
szakítok vele, de szeretem
hisztizek mindig, de szeretem
átvertem, de szeretem
hazudozok neki, de szeretem
mással fantáziálok, de szeretem
Hogy jönnek ezek össze? Aki ilyet csinál, az nem szereti a párját.
aaaaaawwwsdgghfjkghdfkgjhdskdfjgsdhékjdfbv.ncxbvkdsgldjskgflsdjkfglsdfkgadfglsdkfgladsgfkjagésdfkjasgflsdjkfgsdkfjgdskfjgsdkfjsgdéfskdjfg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oh god, why
Szerintem kevesebb férfi tudja, mi a szeretet, mint nő.
megcsaltam egy szőke partir*ngyóval, DE SZERETEM
csak szexelni akarok vele, DE SZERETEM
leszólom a testalkatát, DE SZERETEM
megnézek más nőket az utcán, miközben mellettem sétál, de én beszólok neki, ha ő megnéz másokat, DE SZERETEM
ötezerszer megkér rá, hogy rakjak rendet magam után, de én nem rakok, DE SZERETEM
elhagyom őt, mert nem jó a szex, DE SZERETEM
:D
(azért én szeretem a férfiakat. a legjobb dolog a világon egy tetszetős példánnyal lenni közülük)
Kérdező, te tényleg arra vágysz hogy egy férfitól halld hogy szeret?
Amúgy csúnya dolog nem szerint általánosítani, ezt ugyanúgy el lehetne mondani a férfiakról is.
De gondolom csak a sértettség szól belőled, valaki biztos nemet mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!