Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet olyan érzés, ami már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan érzés, ami már nem szeretet, de még nem is szerelem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Persze nekem szokott olyan érzésem lenni, hogy finganom kell. Társaságban nem engedem ki és elég kényelmetlen dolog, de ha egyedül vagyok az nagyon király. (kivéve a szaga)
2009. nov. 7. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
ÖÖÖ... sztem ezt egy másik kérdéshez akartad írniXD
2009. nov. 7. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Te kérdeztél olyan érzéseket ami nem szerelem és nem szeretet. Én nem vagyok szerelmes mikor fingok meg nem is szeretem dehát ha kell akkor kell.
2009. nov. 7. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Lehet hogy még nem tudod eldönteni, amit érzel azt te érzed más nem érzi, ezért nem lehet megválaszolni. De kicsit bővebben is irhattál volna konkrétumot, mert az olyasmi érzésnek lehet az pl. az oka hogy volt valakid és még nem tetted túl rajta magad, vagy egész egyszerűen nem tudsz róla, de szerelmes vagy.
2009. nov. 7. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
fellángolásnak hívják ezt az érzést ;-)
2009. nov. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!