Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez? Jó ötlet?
Figyelt kérdés
A párom nem kocka, sőt ő inkább olvas, koncertekre jár stbstb. De azért olykor kb félévente egyszer játszik ilyen számítógépes játékokkal. Mivel lesz a szülinapja így arra gondoltam, hogy kibérelnék egy mozit kb két órára és a barátaival ott játszana ilyen játékon. (vagy x-box 360 vagy play station 3)
26 éves fiúról van szó.
Kb hány fővel lenne ezt jó megszervezni?
Előre is köszi a válaszokat!
2013. szept. 29. 20:07
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a mozi vetítőgépét össze lehet kötni ilyesmivel...
2/8 anonim válasza:
Ilyen barátnőt mindenkinek! A kockák álma!
3/8 A kérdező kommentje:
Találtam már ilyen helyet, ahol ezt meg lehetne oldani.
Szóval ez nem jelent problémát.
2013. szept. 29. 20:09
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Második!
Csak a csavar az a történetben, hogy ő éppen NEM KOCKA! :D
2013. szept. 29. 20:10
6/8 anonim válasza:
sztem tuti nagyon örülne, szupi ötlet :D mondjuk 4főt javasolnék
7/8 A kérdező kommentje:
Jaja, értem második. Csak azért vagyok kicsit bizonytalan a dologban, mert ugye ő nem fanatikusa ezeknek a dolgoknak.
2013. szept. 29. 20:13
8/8 anonim válasza:
Akkor minek erőltetni épp ezt a játékot, ha nem is annyira szereti, hisz csak félévenként egyszer csinálja? Én biztos nagyon csalódott lennék, ha az lenne az ajándékom, hogy két órán át játszanom kell egy moziban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!