Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feleséget válasszak? Ha nagyon vékonyat választok akkor az jól fog kinézni pár gyerek után is 40-50 évesen? Mert undorodom a kövérektől.
65% én meg azt gondolom, hogy nem véletlen hogy 40 évesen még nem talált olyan nőt, aki vékony marad szülés után is.
Most nem azért, de ha egy nő szül, azután nem biztos, hogy visszanyeri az alakját, főleg ahogy írta a kérdező 40-50 évesen! :DD Akárhogy is edz egy ilyen nő!
És ezt úgy mondom, hogy én is edzek, fiatal is vagyok és lerí a kérdező írásából, hogy egy tipikus izomagy. Kellene a francnak ilyen, csak hogy ne úgy értsd mintha irigy lennék vagy ilyesmi.
De egyébként sok boldogságot a kérdezőnek! Remélem talál valakit aki nem fog elhízni! :)
Azt vedd számításba kérdező, hogy 35 fölött már lassabb az anyagcsere, és ne is beszéljük akkor a klimaxról, ami jó pár nőnél hízást okoz.
Ismerek olyan lányt, aki a középsuli egyik legcsinosabb diákja volt annak idején, most, 2 gyerek után kb. 30 kiló felesleg van rajta.
Másrészt nem tudhatod, hogy mitől is kövér egy nő. Van, aki azért, mert lusta mozogni. De van, aki betegség miatt.
Szerintem olyan nőt válassz, aki érzelmileg sokat nyújt. Ki tudja, lehet pont egy duci nőben találod ezt meg. :D
Nekem pl. sokáig nem tetszettek a vékony pasik. Most mégis egy vékony párom van. :D
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!