Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a mai 18-19 éves lányok sokkal gyerekesebbek, komolytalanabbak, mint 10-20 évvel ezelőtt az akkori 18-19 évesek?
Egyébként meg, azt mondod, hogy 10-20 évvel ezelőtt. Akkor miért beszélsz a nagyszüleid korszakáról??
Én meg megsúgom, hogy az én nagypapám meg egy igazi szoknyapecér volt. Sok nőt megdugott fiatalon, van 1 házasságon kívüli gyereke is, ami csak úgy "becsúszott", és az már vagy 50 éves. Miről beszélsz?
"10-20 évvel sem voltak érettebbek, de mindegy...."
Ez igaz, de az erkölcstelenség, és a dolce vita szarok mindenre, és senki és semmi nem érdekel csak önmagam, mentalitás, akkor még nem volt követendő példa. Akkor az ilyen nőket a társadalom megvetette, ma meg a ribik a bálványok... Gusztustalan a modern magyar társadalom.
"Na nem vagyok frusztrált, mielőtt valaki ezzel támadna, egyszerűen egy igazi férfinek tartom magam, nem pasinak. Pasi az, aki 5 nőt megkúr egy este hulla részegen valamelyik romkocsmában. :D"
Nem vagy frusztrált? Akkor mégis mi vagy?
Kérdező, te hülye vagy. Se füle, se farka nem volt ennek a kérdésednek.
Azért erre megnéznék valami bizonyítékot, hogy 10-20 éve ilyen tökéletes tinik éltek volna. Én most vagyok 30 és a legcsekélyebb jelét sem láttam volna hogy igazság lenne abban amit állítasz.
Baromira úgy néz ki hogy te kezdesz öregedni és mindent rózsaszínűre festeni, már elnézést.
"Gusztustalan a modern magyar társadalom."
Na én meg ettől kapok agyf_aszt. Miért pont MAGYAR társadalom? Szerinted máshol a világban, nincsenek ilyen emberek? Csak itt? Sok helyen jártam már, sok országban, és elhiheted, ott még rosszabb a helyzet, főleg ott, ahol jó a jólét. A szülő megkeres havonta több ezer eurót, az meg csuklóból adogatja a egyetlen kislányának/kisfiának, akiből egy elkorcsosult divatmajom lesz, ráadásul sznob is. Éltem már ilyen helyen, tudom miről beszélek, főleg nagyvárosokban jellemző ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!