Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korára elvárás, hogy legyen a férfinak saját lakása ill. autója a nők szerint?
qrzy te inkább a szövegértésemet ne vond kétségbe, mert a másik topikban is úgy oltanak, mint a szart.
Biztos elképzelhető, hogy 2 utcányira lakik a szüleitől...
Zsófikám: ez mind múlt idő. Azt a pénzt már rég felélted, szóval mégiscsak a szüleid támogatnak?
Remélem azért annyira mégsem elvárás :/ Nekem van autóm, amit csak én használok (igaz egyik szülő nevén, mert úgy olcsóbb a biztosítás...), de csak a benzin mellet (karbantartást most hagyjuk...) albérletre már nem nagyon telne a 88eFt-os béremből, pláne, hogy akkor a rezsit is én fizetem + kaja, pia, és még a lányt is vigyem el ide-oda szórakozni, ha már a saját szórakozásomról le is mondok pénz hiányában... nehéz lenne akár nullszaldósra is kijönni...
Nos az a helyzet, hogy amíg nincs egy stabil kapcsolatom, akivel megoszható a költségvetés, addig nem fognék bele a különélősdibe... viszont ezekszerint, amíg nincs albi + kocsi + plazmatv, addig nem lesz stabil kapcsolat... értem én, ördögi kör... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!