Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korára elvárás, hogy legyen a férfinak saját lakása ill. autója a nők szerint?
"Saját lakás nem kell, de ne lakjon a szüleivel. "
Oké, de akkor neked is legyen.
"Egy használt autót meg lehet már pár 100 ezerért is venni, 20-25 éves korban azért már bőven belefér (nekem is volt 25 évesen lány létemre, csak eladtam mert már nincs rá szükségem)"
Ha neked sincs, akkor ne is várd el.
Szerintem sok válaszoló abból indul ki, hogy ők a fővárosban/városban élnek. Ott könnyebb különköltözni, rengeteg olcsó albérletet találni esetleg lakótársakkal...Vidéken azért máshogy mennek a dolgok, szerintem ott sokkal több fiatal sokkal hosszabb ideig él a szüleivel, és ez ott kevésbé "probléma".
Mellesleg én is pesti vagyok, de könyörgöm, nem élhet mindenki a fővárosban, meg nem akarhat mindenki oda költözni.... :) Kocsi meg nyilván akkor kell az illetőnek, ha szüksége van rá.
Hát nem tudom, újabban arra jöttem rá hogy elég gázos egy főre főzni :(
Egyébként ti tisztában vagytok azzal hogy pontosan mi a funkciója egy autónak?
Nem raktak alám semmit de biztos jobban tudod úgy hogy nem is ismersz :D
Viszont igen az igaz hogy a fővárosban lakom és vidéken ez valóban nehezebb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!