Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korára elvárás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korára elvárás, hogy legyen a férfinak saját lakása ill. autója a nők szerint?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 16:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%

"Saját lakás nem kell, de ne lakjon a szüleivel. "

Oké, de akkor neked is legyen.

"Egy használt autót meg lehet már pár 100 ezerért is venni, 20-25 éves korban azért már bőven belefér (nekem is volt 25 évesen lány létemre, csak eladtam mert már nincs rá szükségem)"

Ha neked sincs, akkor ne is várd el.

2013. szept. 26. 16:41
 12/38 anonim ***** válasza:
2013. szept. 26. 16:41
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
#10 Azért nem rossz dolog külön lakni a szülőktől, pláne ha olyanok, hogy felnőtt létedre is mindenbe beleszólnak. Meg ha együtt akarjuk tölteni az időt, kényelmesebb egy "saját" albérletben ahol egyedül lehetünk, mint ott ahol ott vannak a lakásban még a szülők is. Szóval az albérlet nem rossz dolog. Persze nem elvárás.
2013. szept. 26. 16:44
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok válaszoló abból indul ki, hogy ők a fővárosban/városban élnek. Ott könnyebb különköltözni, rengeteg olcsó albérletet találni esetleg lakótársakkal...Vidéken azért máshogy mennek a dolgok, szerintem ott sokkal több fiatal sokkal hosszabb ideig él a szüleivel, és ez ott kevésbé "probléma".

Mellesleg én is pesti vagyok, de könyörgöm, nem élhet mindenki a fővárosban, meg nem akarhat mindenki oda költözni.... :) Kocsi meg nyilván akkor kell az illetőnek, ha szüksége van rá.

2013. szept. 26. 16:45
 15/38 anonim ***** válasza:
18%
Én 22 vagyok és külön élek a szüleimtől 3 éve albérletben. Autóm nincs de ha lesz rá pénz veszek. :P Ha én mint nő képes vagyok erre akkor ne mondjátok nekem hogy egy 25+os pasitól ez olyan nagy elvárás :O
2013. szept. 26. 16:45
 16/38 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom, újabban arra jöttem rá hogy elég gázos egy főre főzni :(

Egyébként ti tisztában vagytok azzal hogy pontosan mi a funkciója egy autónak?

2013. szept. 26. 16:46
 17/38 A kérdező kommentje:
Zsófikám úgy könnyű külön élni szülőktől, hogy tanulsz és a p1csád alá raknak mindent, beleértve az albérletet is!
2013. szept. 26. 16:47
 18/38 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mindenki azt várja el a másiktól, amit ő is tud nyújtani. Ergo ha nincs kocsid/lakásod, akkor nagyon nem kéne ezt elvárni a másiktól.
2013. szept. 26. 16:49
 19/38 anonim ***** válasza:

Nem raktak alám semmit de biztos jobban tudod úgy hogy nem is ismersz :D

Viszont igen az igaz hogy a fővárosban lakom és vidéken ez valóban nehezebb lehet.

2013. szept. 26. 16:50
 20/38 anonim ***** válasza:
41%
Kérdezőkém. Neked vannak háttérinformációid, vagy a Zsófikával kapcsolatos megjegyzésedet az ujjadból szoptad? (amiről igazán leszokhattál volna még a számítógép kezelésének megtanulása előtt. Rengeteg bacilus tanyázik a billentyűzeteken.)
2013. szept. 26. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!