Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt igaza?
A nővéremnek új barátja van 34 éves a nővérem 26 és összejöttünk egyik ismerősünknél iszogatni,házibulizni végülis.A baráti társaságunkban sok a sportoló főleg a fiúk között 22-26 évesek ketten versenyzők is,az egyik valamilyen thai box bajnok.Szóval a buli közepén kitalálták a fiúk,hogy menjünk le a garázsba boxolni kicsit,mármint a fiúk a lányok meg nézik.Le is mentünk és nagy húzódozás után rávették a nőverem barátját is,hogy felvegye a kesztyűt és itt jött a probléma.
Egy kicsit játszott,kesztyűzött a bajnok sráccal,aztán egy olyat bevert neki,hogy elájult.Mi nagyon megijedtünk,ő meg mentegetőzött,hogy véletlen volt,mert pont belehajolt az ütésbe.
Aztán jött egy következő srác ő is thai boxol,őt 1 perc alatt olyan szinten és olyan villámgyorsan szétverte,hogy a másik válaszolni sem tudott,felszakadt a szemöldöke,meg betört az orra.
Ezután a buli meghalt,mert megsértődött rá mindenki,meg féltek is tőle.
Másnap a nővérem elmondta nekem,hogy a fiú 10 évig boxolt és 5 évig francia boxolt.
Azóta is erről beszél mindenki,hogy a nővéremnek egy agrasszor a barátja,pedig egy rendes szerény fiú.
A kérdésem-
Szerintetek jogosan neheztelnek rá a többiek?
Mert szerintem nem.
De ők szinte minden hétvégén bunyóznak a garázsban és sok éve járnak edzésre is,ezért nem értem,hogy miért vannak ezen a dolgon meglepődve?
Plusz a "sógorom" nem edz már 2-3 éve és nem is rúgott egyet sem,pedig azóta néztem róla régi edzés videót és lábbal jobb,mint kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!