Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányokat miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat miért csak az érdekli hogy a srác jól nézzen ki?

Figyelt kérdés
úgy érzem esélyem sincs hogy megmutassam nekik hogy ki vagyok valójában....
2013. szept. 25. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

A fiúkat miért csak az érdekli, hogy a lány jól nézzen ki?

(legalábbis az utcára ki lehesen menni vele..)

2013. szept. 25. 20:22
 2/14 anonim ***** válasza:
senki sem akar csúnya gyerekeket ezért mindenki a legjobbat keresi ilyen egyszerü
2013. szept. 25. 20:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts.

Nekem pl. elég , ha ápolt és van valami stílusa. Nem arra megyek, hogy adonisz legyen.

2013. szept. 25. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Csak azokat érdekli, akik szeretnek felvágni "partikban", őket hívják üresfejű cicababáknak. Akiknek a divat mondja meg, hogy ki vagy, nem érdemelnek akkora figyelmet. Nyilván azért legyél ápolt kinézetű, mert ez viszont alap elvárás.
2013. szept. 25. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen felszínes.
2013. szept. 25. 20:33
 6/14 anonim ***** válasza:
ha tudnád, mi hogy jöttünk össze a párommal... XD
2013. szept. 25. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
7/7-es, mesélj!
2013. szept. 25. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Mert az a fontos nekik, hogy felvághassanak, milyen jó pasijuk van. Azt pedig leginkább a külső tulajdonságaival lehet.
2013. szept. 25. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
8%
87es bizonyitja az igazamat nem csak feslzines hanem hazugok is mind eygtoleygig. tenyleg nincs amugy esejed saja szoval ha nem nezel ki nagyon jol akkor probalj penzt szerezni ah en csinaltam. most kapok not igaz penzert de mint latyuk ez a vilag rendcgye a csunya vagy eegyedul marad vagy meggazdagszik.
2013. szept. 25. 20:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 hadd találjam ki: azt a pénzt nem a helyesírásodért adják neked... :D
2013. szept. 25. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!