Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ez után? Csókoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ez után? Csókolóztunk.

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon jó barátok vagyunk, szinte a legjobb barátom... Amikor ismerkedni kezdtem vele, igazából nem csak a haverja szerettem volna lenni, de tudtam, hogy nem akar barátnőt, ezért leküzdöttem magam, és feladtam a flörtölést, és utána nagyon nagyon jó haverok lettünk... Ma a suliban udvarán 7. óra után ültünk egy padon (meg szoktunk várni néhány közös ismerősünket) és mutattam neki egy távoli cuccra, de nem látta hogy mire mutatok, ezért közelebb hajoltam hozzá, hogy lássa, aztán egy ideig néztünk, utána felém fordult, és megcsókolt.... Én pedig nem tudom miért, de visszacsókoltam, talán még mindig többet szeretnék, de most annyira rosszul érzem magam emiatt. Aztán jöttek a haverjaink, akik nem tudom hogy látták e, de szerintem igen, és leráztam őket, hogy még "El kell intéznem pár dolgot".... Most egy csomóan rámírtak facen, de konkrétan nem kérdeztek rá semmire, csak köszöntek, de nem válaszoltam még nekik....

Most eléggé bűntudatom van e-miatt, mondjuk nincs barátnője meg semmi, de akkor is, szinte a legjobb haverom, és ő tényleg nem akar komolyabb kapcsolatot... De azóta is csak az jár a fejemben...

Most mit kezdjek ezzel? lehet holnap nem is megyek suliba, nem tudnék a szemébe nézni...

2013. szept. 25. 19:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
azóta még mindig nem beszéltünk.... nem volt suliban, se facebookon, és a telefonja is ki van kapcsolva....
2013. szept. 29. 11:41
 12/13 anonim válasza:
A srác ugyan azt érzi mint te. Zavarban van, nem tudja mit gondolsz erről. Én azt ajánlom próbáljátok meg. Ha meg nem megy akkor megint csak barátok.
2013. szept. 29. 12:10
 13/13 anonim válasza:
egyszer kérd el tőle a matek házit és kezdj el vele flörtölni a telefonon keresztül aztán hívd el egy randira :DD
2013. okt. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!