Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normal hogy össze jöttem egy lányal. És mikor csókolóztunk akkor egy idő után elélveztem? Nem vette észre 15/F
persze h normális, pláne ha még szűz vagy :)
gondoloom még az vagy nem? nem gáz, még én is az vagyok :D 19 éves létemre.. ehh :(
igen, normális dolog, elvégre úgy felizgultál a lányra, h elmentél, ilyen előfrodul :)
engem is csókolhatnának így :D
17/F
Oh igen. De még a nem szűz fiúknak is előfordul, aki már rég volt lánnyal. Ne izgulj. És ne érezd cikinek.. Ha a lány rákérdez, és a lány normális, akkor meg tudod ezt vele beszélni, és nem fogod magad kellemetlenül érezni ha következőleg ilyen megtörténne.
Amikor én összejöttem a fiúmmal több órán keresztül csak pettingeltünk, ő már kb akkor fél éve, hogy nem volt lánnyal, és szegénykém nem egyszer elment, én pedig rákérdeztem, megbeszéltük, és ez mindkettőnknek jobb volt :)
Ez igen utolsó!
Igen normális, jó neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!