Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezés után is mehet szex? Többi lent!
ez elég egyszerü gondolj közben valami másra pl az anyósodra vagy ilyesmi hiszen mentális alapon érjük el az ejakulálási pontot rideg gondolatokkal gátat tudsz ennek szabni és sokáig vissza lehet tartani.
de ha fél óránál tovább veri szegény párod ne hagyd tovább erölködni mert az kegyetlenség :)
1x egy csajt ezzel a technikával égettem be mert azt állította hogy 2 perc alatt kiveri, 40 perc után feladta :D
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de előjáték gyanánt miért kell verni? Simogatni, puszilgatni OK, de ha vered, az már nem előjáték, jó hogy elmész tőle...
De ha mégis... gondolom, fiatal vagy, nehogy megállj már 1-2 menetnél...
Kis simogatás, és jó esetben újra áll... a következő menet meg már hosszabb lesz.
De, én értem, te nem érted... :)
Egy szexnél nem az a lényeg, mennyi idő alatt mész el, hanem azalatt hogy érzed magad, és mennyi örömet nyújtasz a másik félnek?
Tehát: kiveri... bár még mindig nem értem, ez mióta előjáték...?
Utána nem kell rögtön megdugni, hanem pár perc simi meg ez meg az...
Utána meg hajrá... akár 1-1,5 óráig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!