Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen a nők terén?

Figyelt kérdés
Ha valaki jó választ ad, az kap egy sört/más, nem túl drága alkoholos italt.

#NEM ÉRTEM HOGY MIÉRT NEM LEHET EGYSZER NEKEM IS SZERENCSÉM?
2013. szept. 24. 23:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Az önbizalom belső kérdése is. Igen lehet az büszke... de nemcsak a külsejére. Ha pl. van valami amiben nagyon jártas vagy hobbi, sport akkor arra is lehetsz büszke, és ez növeli az önbizalmad.

Persze, ha minden jellemvonásod kimerül a netezésbe és a nők utáni ácsingózásban és még különösebben jóképű sem vagy, akkor valóban sem belső sem külső magabiztoságod nincs.

De meg kéne érteni, hogy a genetika az egy dolog. De a jellemed adhat egy olyan pluszt, egy többletet, amivel pozitív irányba tudod kompenzálni a megítélésed. Ha az első megítélések rosszak is rólad, idővel változhat kialakult kép, ha látják, hogy benned van valami, plusz.

De ha te erre sem fordítasz különösebb figyelmet akkor valóba nem leszel egy főnyeremény.

2013. szept. 25. 00:05
 12/27 anonim ***** válasza:
de rossz lehet akkor neked:S magányosan fogsz meghalni pádre.
2013. szept. 25. 00:05
 13/27 A kérdező kommentje:
Jó eredményeket érek el az egyetemen, több idegen nyelven folyékonyan beszélek, nagy valószínűséggel nem lesznek anyagi gondjaim a jövőben... Nem tanulógép vagyok, hanem valóban intelligens. A probléma, hogy genetikailag előnytelen az arcom és introvertált a személyiségem.
2013. szept. 25. 00:08
 14/27 anonim ***** válasza:
nem értelek, én gond nélkül mernék "csajozni", ha intelligens lennék
2013. szept. 25. 00:10
 15/27 A kérdező kommentje:
Merni én is merek. A sikerek azonban sorra elmaradnak.
2013. szept. 25. 00:12
 16/27 anonim ***** válasza:
írd be a googlébe hogy PUA, nem kamu. nem áltudomány, a csajozás tanulható. ha ennyire nem érted akkor tanuld meg, nekem bevállt, bár idegenekhez most se megyek oda azért :D
2013. szept. 25. 00:13
 17/27 anonim ***** válasza:

Kicsit jellemezted magad majd kapod a priviket a kiscsajoktól!

Csak valószínű nem az a korosztály kellene neked közülünk!

2013. szept. 25. 00:16
 18/27 anonim ***** válasza:
Mert egy lúzer vagy! ;)
2013. szept. 25. 00:20
 19/27 anonim ***** válasza:

"Merni én is merek. A sikerek azonban sorra elmaradnak."

Mert a te esetedben nem így működik, hogy meglát, odamegy, mosolyog, megb*sz...

Neked az a belsőddel kell hódítanod és az időigényes és egy jól felépített ismerkedés. Ha külsőre annyira nem jössz be a csajoknak, akkor kénytelen leszel jellemet villantani. De az nem egyik napról a másikra megy.

2013. szept. 25. 00:20
 20/27 A kérdező kommentje:
Jól felépített = eleve sokkal kevesebb esélyem van minden egyes lánynál, és ha van is, a folyamat sokkal hosszabb, ergo több a lehetőség a hibára. Konklúzió: az nyert, aki azt írta, hogy egy lúzer vagyok.
2013. szept. 25. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!