Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ilyen sok szerencsétlen?
Azokra gondolok jelen esetben a szerencsétlenség hatalmas skálájáról kiemelve, akik 18 vagy annál idősebb létükre 12-13 éves kislányokkal kezdenek.
Most komolyan, ennyire szerencsétlenek a korabelieknél, hogy semmi sem jön össze és naiv kislányokkal kezdenek? Komolyan kíváncsi lennék rá, hogy mi az ok. Mert az nem lehet, hogy értelmesebbek a kicsik, pont ellenkezőleg.
Persze a 18 éves korosztály nagy része is buta, mint a kétormányú elefánt, de azért nem hinném, hogy a kislányok között erre megoldást lehet találni.
Örülnék, ha olyan is válaszolna, aki maga is ilyen helyzetben van. Érdekelne a gondolkodásmódja. Azt nem ígérem, hogy nem szólom le, persze.
ez már bennem is felmerült..
igazából szerintem úgy van ahogy mondod.
vagy csak lyuk-lyuk alapon tök mind1 nekik :D
neked viszont tényleg nincs annál nagyobb problémád minthogy ki-kivel b*szik??? oO
Nekem sem volt soha sem csajom, mert valamiért kerültem mindenféle romantikus kapcsolatot, de egy 12-13-el soha sem tudnék kikezdeni.
..........................
Nem akarnak leégni egy felnőtt nő előtt, ezért egy gyerekkel kezdenek ki, mert a gyerekek szinte isteneknek tartják a felnőtteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!