Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy ha egy pasinak a duci nők jönnek be, akkor az illettő nyomi/ronda/szerencsétlen?
26 éves vagyok, jól nézek ki és a duci nők jönnek be. Kb. az ilyenek:
Többségében duci barátnőim voltak, nem szeretem ha valakit elfúj a szél, szóval nem értem miért van az a feltételezés, hogy csak a ronda, nyomi csávók jönnek össze duci nőkkel.
télleg egyikőtök sem látja hogy ott a név a linkben?
tara_lynn
Ajj írtam egy választ, de nem küldte el...
Szóval. Véleményem szerint az oka: divat.
Sokak szerint ez olyan lehet, mint amikor valakit meglátnak trapéznadrágban- nem ez a divat, ez az ember lemaradott, nyomi. A nőknél is ugyanez lehet: a vékony nő a divat, és ha valaki nem ilyet "hord", akkor a fent említett jelzők illenek rá.
Egyébként engem a hölgy arca fogott meg, nem is igazán a teste, pedig lányként mondom, tényleg szép nő. :)
Mutatnál képet magadról? Engem is érdekelne, milyen az a "jól nézek ki". :)
Csak szólok hogy Tara Lynn ducimodellként dolgozik. Ha úgy tetszik plus size modell.
De próbáljunk a kérdésre koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!