Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy ha egy pasinak a duci nők jönnek be, akkor az illettő nyomi/ronda/szerencsétlen?
26 éves vagyok, jól nézek ki és a duci nők jönnek be. Kb. az ilyenek:
Többségében duci barátnőim voltak, nem szeretem ha valakit elfúj a szél, szóval nem értem miért van az a feltételezés, hogy csak a ronda, nyomi csávók jönnek össze duci nőkkel.
Nekem is duci barátnőm van, tetszenek a ducik, tényleg ducik, nem ilyen Tara Lynn fazon, ahogy az előttem szólók írták, Tara Lynn még inkább átlagosnak mondható. Lényeg ami lényeg, én nem érzem magam ettől se nyominak, se rondának, se szerencsétlennek, sőt, pont hogy szerencsésnek, mert megtaláltam a párom, aki mellett önmagam tudok lenni. Szeretjük egymást, nagyon jól megvagyunk, más véleményét pedig magasról leszar*m. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy milyen barátnőm legyen...
Ha meg ettől nyomorék vagyok, ronda, meg szerencsétlen, ám legyen! Inkább vagyok önmagam, mintsem hogy "divatos" barátnőm legyen...
Ennyire ne alacsonyodjon már le a szint!
Én megértelek :) Ahogy írták itt: divat. Nézd meg a manökeneket, rengeteg ocsmányul girhes nyomorék van köztük, akik láttán a média által felhergelt pitsák azt képzelik, nekik is így kéne kinézni.
De ez csak az utolsó pár évtized terméke, az ember története során talán mindig is a telt nő volt a szépségideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!