Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyunak, hogy elengedjen?
Van egy srác aki tetszik, csak van köztünk 50 km, meg 2,5 év. Most lesz a szülinapja a hétvégén és szeretnék elmenni, csak nem tudom, mit mondjak anyunak. Annyit tud, hogy hol lakik, meg hogy kicsit többet érzek iránta, mint barátság, de a legnagyobb problémája az, hogy túl fiatalnak tartja hozzám. Egy kiránduláson ismerkedtünk össze, kb 2 éve. Normális a srác is és a családja is, ebből biztosan nem lenne gond. Szervez egy kisebb összejövetelt, tényleg nagyon szeretnék ott lenni, meg ugye nem is kettesben lennék vele. (Bár mindegy, mert már egyikünk sem szűz)
Elvileg nem szólhatna bele, mert már lassan 19 felé vagyok és tőlük külön albérletben lakom, elsős egyetemista vagyok. Ebből kifolyólag megfordult az is a fejemben, hogy azt mondom, az egyik barátnőmnél vagyok és közbe meg 'megszökök'. Viszont tényleg jóban vagyok a szüleimmel, és a bizalmukat sem szeretném eljatszani. Ti mit csinálnátok a helyemben?
A normális válaszokat előre is köszönöm!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!