Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen vesztettem el a barátommal akivel együtt voltam 4 hónapja! De ugye attól még nem vagyok ribanc?
Hű, h itt mik vannak :-)
Figyelj...
Sztem nem vagy ribanc. Én 14 vok és a barátom(15) már próbálkozott párszor de nem hagytam... Nem akadt ki meg semmi megértette, h én nem akarom. Azt mondtam neki várjunk még. Ő nagyon akarná és az az igazság, h én is mert 1szerűen IMÁDOM , de 14 évesen nem akarom elveszteni. 1részt mert én is tartok a ribancozástól másrészt pedig, mert szégyenlős vagyok és úgy érzem, h amíg egy kicsi gátlásom is van vagy jobban érdekel más véleménye mint a sajátom (ribancozás) addig nem is vagyok rá teljessen kész. Vele szeretném elveszteni, de NEM MOST.
14 évesen am sztem is korai volt. Vagyis nekem az lenne. De te érzed, valszínűleg ha kb én is a te helyzetedben lennék akkor mást mondanék...
Ribanc akkor lennél ha mindenkivel összefeküdnél... Nem tetted.
A többi válaszadónak meg üzenem, h engem is lebasztak már a helyesírásért. Emlékszem helyett emléxemet írtam.... (rövidítettem) Am meg sztem nem a helyesírás a lényeg!! Ez a házasság előtti szex nuku pfff..... Hát ez akkora baromság. Gondoljatok már bele. 21.sz-ban mittómén hány ezer kiscsaj van akinek már 12 évesen a második, harmadik babája születik. Na az ribancság....
Mind1 sikerült regényt írnom lepontozhattok xD De összefoglalva
--------> Nem vagy ribanc te érzed, h mikor vagy kész a szexre. A helyesírást meg szard le arra csak a suliban/munkahelyen kell igazán figyelni :-D
Jah és további sok sikert a pasidhoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!