Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen vesztettem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen vesztettem el a barátommal akivel együtt voltam 4 hónapja! De ugye attól még nem vagyok ribanc?

Figyelt kérdés
és azóta is együtt vok vele! Kerek fél évesek multunk... Nem használt ki! ribancvagyok hogy le feküdtem a b. tomal 14 évesen?
2008. júl. 4. 03:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
54%

Nem, emiatt nem vagy ribanc. Más kérdés, hogy helyesen tetted-e?

Sokan erre azt mondják, hogy ha szereted, és védekeztetek, és önként történt mindkét részről, és testileg-lelkileg érettek vagytok erre, akkor helyesen tetted.

Én egy kisebbségi és ósdinak tűnő álláspontot képviselek. A Biblia szerint a szexnek a házasságban a helye, és nem azon kívül, vagy az előtt. Vannak emberek ma is, nem is kevesen, akik ezt komolyan veszik. Tartósabb a házasságuk, mint azoknak, akik tizenéves koruktól kezdve több partneren túl vannak, mire házasságra lépnek.

Ezzel nem ítélkezni akarok, csak a véleményemet mondtam el.

2008. júl. 4. 05:37
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ribancnak érzed magad?
2008. júl. 4. 07:06
 3/25 anonim ***** válasza:
25%

Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom.

"SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetű)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?"

2008. júl. 4. 07:40
 4/25 anonim ***** válasza:
78%

nem a helyesiras a lenyeg itt, hanem, hogy ribanc-e vagy sem. de teny, ha az iras ennyire csapnivalo, elgondolkodtato mennyire lehet erett mas teren (es nem a fizikumara gondolok)

szemelyes velemenyem, hogy irgalmatlan korai volt, de egyenlore meg nem vagy ribanc, hogy a kesobbiekben azza valsz-e az csak rajtad mulik.

2008. júl. 4. 08:15
 5/25 anonim ***** válasza:
92%

Ne hallgass ilyen idiótákra,elég nagy bunkók.

Meg a vallási hülyeségeket sem ide kéne irkálni,nem tudom miért akartok benne büntudatot kelteni.

Ettöl nem vagy ribanc,mert ha tényleg szeretitek egymást,akkor nem tudom miért lennél.

A ribancok füvel-fával csinálják,te meg csak a barátoddal feküdtél le.Ha az életkorod miatt gondoltad,hogy az lennél,akkor sem vagy ribanc,max. meggondolatlan,vagy ilyesmi.

De ha ezentúl sem fogsz lefeküdni akaárkivel,akkor egyáltalán nem kell miért aggódnod,nem leszel ribanc.

Remélem a védekezésre gondoltatok,ezzel vigyázzatok.

Ja,és az elsö válaszolónak üzenném,hogy baromság,amit irsz,azok a házasságok sem tartanak tovább,söt...

Ha az egyik fél elötte már"bünbe esett"(állitásod szerint),a másik meg még szüz,akkor szerethetik egymást nagyon,de akkor is rossz lesz a szex egy jobarabig és ez elég rossz,mivel akárki akármit mondd,a bszex igenis fontos egy kapcsolatban.Vagy ha esetleg akkor derül ki,hogy a két embernek teljesen más még a szexhez való hozzáállása,hát az meg totál bukta.Na mindegy.

2008. júl. 4. 09:39
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

Re:

Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom.

"SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetű)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?"

Kedves válaszadó, rá semmiképp se halgass, hiszen aki ezt írta, az látja más szemében a szálkát, ám a sajátjában...

Írni jobban tudsz, mint ő:)

2008. júl. 4. 10:08
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
dehogy vagy ribanc...a ribancok azok akik összefekszenek mindenkivel....te meg a barátoddal akivel mondhassuk h tartós a kapcsolatod..szal ezt tök normális.és nem vagy ribanc!:)a kor meg nemszámít h ha érettnek érezted magad a szexhez...
2008. júl. 4. 11:11
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Velemenyt kert a vallasos valaszado is a velemenyet mondta el...nem tudom minek kell mocskoskodni...

Amugy meg 14 evesen korai volt...szerintem...gondolj bele azert...en majdnem rateszem a nyakamat h nem vesz el felesegul ez a srac, es a majdani ferjednek majd elmeselheted h 14 evesen veszitetted el...s akkor majd talan szembe jon az utol a regi (a mostani) es meg csak koszonni sem fog! amugy meg ismerek olyan embert aki annyira megbant h nem a ferjenek adta oda a "legdragabb kincset", hogy hosszu eveken at bantotta...szerintem nagyon nagyon korai volt!!! ettol meg nem vagy ribanc, de ha minden felevben csinalsz egy ilyent akkor konnyen megeshet...nekem 14 evesen eszembe se jutott volna...

2008. júl. 4. 11:29
 9/25 anonim ***** válasza:
71%

* uton

**megbanta

2008. júl. 4. 11:31
 10/25 anonim ***** válasza:
87%

mi az,.hogy a nyakadat teszed rá,hogy nem a mostani pasija lesz a férje?

persze,hogy nem(mármint elég valószinü),na és akkor mi van????????

nem lehet más pasival?már miért ne lehetne?

élehet,hogy fiatal(mondjuk ennyi idösen nekem sem jutott volna eszembe,még rég babákkal játszottam),de ha szeretik egymást,akkor miért ne?

ismerek olyat,aki korán érö és tényleg,lehet,hogy ö is ilyen.

és akkor sem kell neki buziságokat irogatni,hogy miért nem a férjének adta elöször oda magát,nem az öskorban élünk ám már.

és ott is csak az idióta férjhezmenéshez kellett.

na és ha nem akar házasodni soha?

akkor maradjon szüz?

idiótaság

2008. júl. 4. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!