Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen vesztettem el a barátommal akivel együtt voltam 4 hónapja! De ugye attól még nem vagyok ribanc?

na és miért kéne majd szégyellnie magát?
mert megmondja majd a férjének,hogy bocsi,drága,de 14 évesen veszitettem el,mert nagyon szerettük egynmást.
huuu,na hát ezt aztán tényleg nagyon szégyellni kell majd...

egyébként meg egyáltalán nem biztos,hogy a szülö a hibás,inkább a média,meg az a sok baromság,ami mostanában a tv-ben,ujságokban megy.
te meg általánosságban beszélsz a 14-15-16 éves csajokról,akik buliban veszitik el,meg azt sem nézik kivel fekszenek össze.ez a lány más,szerintem ezt látja mindenki,és attól,hogy korán feküdt le valakivel,egyáltalán nem biztos,hohgy ö is ugy végzi,mint a kortársai.

Szia!
Egyenlőre még nem vagy ribanc, az más kérdés, hogy nagyon korai volt! (Általános iskolásan szexelni? Nekem ez nagyon meredek.) Én régi módi vagyok. Nem azt mondom, hogy ne legyen házasság előtti szex, de a testi érintkezés nem a gyerekek játéka.

nem vagy ribanc.
akkor leszel az,ha 18 éves korodra már jópár emberrel voltál.ja,és a ribancok baszni szoktak,ti meg szerintem szeretkeztetek.

nemvagy ribanc...a ribanc az olyan no aki penzt kap a munkajaert...es te ezek szerint nemkaptal....jah es meg a ribancok nem szeretik az illetot es te igen:D szal megcafoltuk a sejtesed:D
(bocs ha hibakkal irok de Szlovak vagyok bocs:()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!