Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen vesztettem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen vesztettem el a barátommal akivel együtt voltam 4 hónapja! De ugye attól még nem vagyok ribanc?

Figyelt kérdés
és azóta is együtt vok vele! Kerek fél évesek multunk... Nem használt ki! ribancvagyok hogy le feküdtem a b. tomal 14 évesen?
2008. júl. 4. 03:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

na és miért kéne majd szégyellnie magát?

mert megmondja majd a férjének,hogy bocsi,drága,de 14 évesen veszitettem el,mert nagyon szerettük egynmást.

huuu,na hát ezt aztán tényleg nagyon szégyellni kell majd...

2008. júl. 4. 12:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
nincs mit mocskoskodni...egyiknek ez a valasza a masiknak az, velemenyt erdeztek velemenyt mondtunk...amugy meg kepletesen erteni a dolgot a ferjjel, szerintem 14 evesen KICSI GYEREKrol van szo...aki meg lelkiekben abszolut nincsen kesz ra...es ne mondja senki h de mennyire h kesz van mert nem igaz...kiugrott a melle a mai 13-14 eves korosztalynak es baromira azt hiszik nagylanyok lettek...pedig nem! es a legnagyobb hibas a szulo...egyaltalan hol van ilyenkor anyuka apuka? neked annakidelyen ezt tanitottak? mert igen fontos a testiseg igen...majd mikor az eszed is arra erett...a szexualitas az erzelmekhez kell kotni...aki nem ahhoz koti az max szexel, de nem szeretkezik...sajnos a mai vilagban egyre kevesebben latjak ennek a valodi erteket...eleg szomoru
2008. júl. 4. 12:56
 13/25 anonim ***** válasza:
66%
és miért,te nem hiszed el,hogy 14 évesen szerelmes lehet valakibe és öszinték az érzelmei?ha lefekszik vele és meg is marad jodarabig ez a pasija,vagy csak simán nem huzzák meg 17-18 éves korára 5-6-an,akkor miért lenne probléma,ha lefekszik vele?ráadásul akérdést nem véletlenül tette fel,aggodik,hogy mit gondolnának róla,ha mondjuk kiderülne,de gondolom ezt az együttlét alatt is tudta.tehát igenis szeretheti a fiut,ha ennek ellenére megtették.
2008. júl. 4. 14:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

egyébként meg egyáltalán nem biztos,hogy a szülö a hibás,inkább a média,meg az a sok baromság,ami mostanában a tv-ben,ujságokban megy.

te meg általánosságban beszélsz a 14-15-16 éves csajokról,akik buliban veszitik el,meg azt sem nézik kivel fekszenek össze.ez a lány más,szerintem ezt látja mindenki,és attól,hogy korán feküdt le valakivel,egyáltalán nem biztos,hohgy ö is ugy végzi,mint a kortársai.

2008. júl. 4. 14:12
 15/25 anonim ***** válasza:
22%
a mocskoskodás szó jelentésének meg nézz utána,mert szerintem az ide nem volt való.
2008. júl. 4. 14:13
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyenlőre még nem vagy ribanc, az más kérdés, hogy nagyon korai volt! (Általános iskolásan szexelni? Nekem ez nagyon meredek.) Én régi módi vagyok. Nem azt mondom, hogy ne legyen házasság előtti szex, de a testi érintkezés nem a gyerekek játéka.

2008. júl. 4. 14:41
 17/25 A kérdező kommentje:
DE miért lennék azért ribanc mert nem helyesen irtam!!tudod ki a ribanc az aki ezért le ribancoz egy csajt ennyííí
2008. júl. 4. 15:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Jah és azóta is együtt vok a b.tomal de midn1!!és már 15 vok!!!!
2008. júl. 4. 15:50
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy ribanc.

akkor leszel az,ha 18 éves korodra már jópár emberrel voltál.ja,és a ribancok baszni szoktak,ti meg szerintem szeretkeztetek.

2008. júl. 4. 16:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

nemvagy ribanc...a ribanc az olyan no aki penzt kap a munkajaert...es te ezek szerint nemkaptal....jah es meg a ribancok nem szeretik az illetot es te igen:D szal megcafoltuk a sejtesed:D

(bocs ha hibakkal irok de Szlovak vagyok bocs:()

2008. júl. 5. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!